Reinhard Lakomy

Acteur, Componist

Reinhard Lakomy is acteur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Zirri, das Wolkenschaf

1993 | Familiefilm, Fantasy

Duitsland 1993. Familiefilm van Rolf Losansky. Met o.a. Babett Ikker, Sebastian Senft, Martin Müller, Walfriede Schmitt en Günter Grabbert.

Zirri, het kleine wolkenschaap is uit de hemel gevallen. Met de hulp van Christine (Ikker) en de vrijwillige brandweer lukt het om het wolkenschaap weer op zijn oude vertrouwde plek terug te krijgen. Een verhaal met een leuk uitgangspunt, maar door het gezapige acteren en de duffe animatie van het wolkenschaap worden de mogelijkheden van de film niet benut.

Felix und der Wolf

1988 | Familiefilm, Avonturenfilm

DDDE 1988. Familiefilm van Evelyn Schmidt. Met o.a. Hermann Beyer, Nico Wohllebe, Ulrike Krumbiegel, Joachim Lätsch en Doris Thalmer.

Een jeugdfilm over een acht-jarig jongetje dat een dekenkist erft, waarin hij een antiek stuk speelgoed vindt. Dan meent hij (ten onrechte) dat Herr Wolf op het kleinood uit is. Zwak vermaak. Het scenario is van regisseuse Schmidt en Sylvia Kabus. Het camerawerk is van Claus Neumann.

Das Schulgespenst

1987 | Familiefilm

DDDE 1987. Familiefilm van Rolf Losansky. Met o.a. Nicole Lichtenheldt, Ricardo Roth, Karin Düwel, Rolf Ludwig en Barbara Dittus.

Dolle komedie voor jonge kijkers. De tien-jarige Carola Huflattich heeft zoveel problemen op school, dat zij de geest Buh vraagt haar plaats in te nemen. Het meisje is haar vrijheid echter al gauw beu en moet er dan met haar dubbelganger om vechten om weer terug te kunnen naar school. Door de overvloed aan moraal en verwarring is de film nauwelijks grappig. Naar het gelijknamige boek van Peter Abraham. Scenario van Rolf Losansky. Camerawerk van Helmut Grewald.

D'amore si muore

1972 | Drama

Italië 1972. Drama van Carlo Carunchio. Met o.a. Milva Merenda, Luc Graziosi, Paolo Capolicchio, Lino Prete en Kurt Demmler.

Deze film is gebaseerd op een populair Italiaans toneelstuk van Peppino Patroni Griffi. Een jongen en een aantrekkelijke zangeres hebben stevige seksuele honger. Naarmate haar carrière vordert, groeit ook haar lijst jongemannen en minnaars. De acteurs zijn matig en het thema is al talloze malen eerder verfilmd, met beter resultaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Reinhard Lakomy op televisie komt.

Reageer