Kari Heiskanen

Acteur

Kari Heiskanen is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Three wise men

2008 | Drama

Finland 2008. Drama van Mika Kaurismäki. Met o.a. Kari Heiskanen, Pertti Sveholm, Timo Torikka en Irina Björklund.

Politie-inspecteur Matti, fotograaf Erkki en acteur Rauno waren als kind vrienden van elkaar. Ze hebben elkaar jarenlang niet gezien, maar ontmoeten elkaar bij toeval op kerstavond in Helsinki en brengen de nacht door in een karaokebar.

Lain ulkopuolella

1988 | Thriller

Finland 1988. Thriller van Ville Mäkelä. Met o.a. Taneli Mäkelä, Pirjo Luoma-aho, Kari Heiskanen en Antti Litja.

Een verkrachte vrouw wordt zelf de verdachte in deze mengeling van rechtzaaldrama en psychologische thriller. Het rechtssysteem houdt zich meer bezig met de beklaagde dan met het slachtoffer. De innerlijke verwarring van de vrouw wordt met kwellende precisie door Luoma-aho vertolkt in dit regiedebuut van Mäkelä.

Anni tahtoo aidin

1988 | Familiefilm, Musical

Finland 1988. Familiefilm van Anssi Mänttäri. Met o.a. Kirsikka Tykkyläinen, Susanna Haavisto, Kari Heiskanen en Outi Mäenpää.

De acht-jarige Anni en haar opgewekte, maar soms onhandige vader, kunnen het best samen vinden, maar soms mist het meisje een moeder. Op een dag, na weer een aangebrande maaltijd, besluit het meisje dat er weer een moeder in huis moet komen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kandidaten zijn er genoeg, maar Anni vindt dat die volwassenen het allemaal behoorlijk moeilijk maken met hun ingewikkelde gevoelens. Ze besluit een handje te helpen. Sympathieke kinderfilm, die geen ogenblik moeite doet om realistisch over te komen. Personages beginnen tijdens hun bezigheden te zingen en hun handelingen zijn niet steeds logisch. Alles in het scenario van de regisseur zelf wordt bekeken vanuit het standpunt van een kind. Goede vertolking. Heikki Katajisto stond achter de camera.

Anni Tahtoo Aidin

1988 | Familiefilm

Finland 1988. Familiefilm van A. Mentarii. Met o.a. Kirsikka Tykkyläinen en Kari Heiskanen.

Hoe de acht-jarige parmantige, moederloze Tykkyl[KA3]ainen de ideale echtgenote voor haar vader (Heiskanen) weet uit te zoeken en met enige list het huishouden binnen manoeuvreert. Opwekkende film voor jonge kijkers, die ook volwassenen weet te boeien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kari Heiskanen op televisie komt.

Reageer