Billy Frick

Acteur

Billy Frick is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La Face cachée d'Adolf Hitler

1977 | Komedie, Biografie, Historische film

Frankrijk 1977. Komedie van Richard Balducci. Met o.a. Billy Frick, Albert Médina, Pierre Desproges, Madeleine Bouchez en Christine Burke.

Naar het verhaal LA VIE SEXUELLE D'ADOLF HITLER van Briac. Een schokkende mengeling van fragmenten uit de actualiteit van de jaren '20, '30 en '40 en sketches waarin Hitler, Mussolini, Eva Braun, generaal Keitel, maarschalk Pétain en dergelijke belachelijk worden gemaakt. De bedoeling, het aan de kaak stellen van een misleiding, was ongetwijfeld goed maar het resultaat doet denken aan een tweederangs cabaretvoorstelling. Tegenover enkele lachwekkende scènes staan onaangename en moeilijke scènes, terwijl het behandelen van het onderwerp vanuit de grappige invalshoek van nogal slechte smaak getuigt. Ook bekend als NAZIS DANS LE RETRO ALLEZ LES VERTS.

Fanny Hill

1964 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten/Duitsland 1964. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Letitia Roman, Miriam Hopkins, Walter Giller, Alexander D'Arcy en Chris Howland.

Een provinciaaltje komt in 1790 in Londen aan en wordt kamermeisje in een bordeel, zonder van de aard van het etablissement te weten. Ze is alleen maar verrukt over alle attenties van de `familieleden` voor de talrijke `nichtjes` van de madam. Zowel voor Meyer als vergeleken met John Clelands roman een uiterst tamme film, met op Duitse maat gesneden platte humor. (Na voltooiing van de Duitse versie laste Meyer nog tien minuten beelden met zijn rondborstige Amerikaanse 'sterren' in, die zo weinig geïntegreerd zijn, dat ze het resultaat niet pittiger maken). Veterane Hopkins als de hoerenmadam etaleert hautaine verveling.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Billy Frick op televisie komt.

Reageer