Arnold Gray

Acteur

Arnold Gray is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

W.C. Fields: The Dentist

1932 | Komedie

Verenigde Staten 1932. Komedie van Leslie Pearce. Met o.a. W.C. Fields, Babe Kane, Arnold Gray, Dorothy Granger en Elise Cavanna.

De norse tandarts Fields is de schrik van zijn omgeving. Wanneer zijn dochter hem vertelt dat ze wil huwen met de ijsman verbiedt hij haar elke omgang met de kerel, die veel te min is voor zijn dochter. De ruzie heeft een grote weerslag op zijn tandartsenpraktijk. Fields voelt zich duidelijk goed in zijn vel in dit hartvochtige personage dat iedereen (zelfs zijn klanten) de daver op het lijf jaagt. De steeds weerkerende golf-routine vormt ook nu weer een hoogtepunt. Gebaseerd op elementen uit zijn theatershows.

The Slingshot Kid

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Louis King. Met o.a. Buzz Barton, Frank Rice, Jeanne Morgan, Buck Connors en Jay Morley.

Een western met veel actie, waarin Barton en vriend Rice voor een bende veedieven op de vlucht moeten slaan en dan in een spookstad komen, waar ze een van zijn ranch verdreven man en diens dochter ontmoeten. In de stad komt het tot een treffen met de bende. Oliver Drake bewerkte het verhaal van John Twist en Jean Dupont. William Nobles en Roy Eslick deden het camerawerk. King was een jongere broer van Henry en leefde van 1898-1962. Hij kwam als acteur in 1919 de filmindustrie binnen en maakte zijn regiedebuut in dit jaar als co-regisseur van IS YOUR DAUGHTER SAFE? Zijn solo-regiedebuut maakte hij met de start van de Buzz Barton-reeks: THE BOY RIDER. Van de veertien regisseerde hij er dertien, maar hij zou tot aan zijn dood westerns blijven regisseren, zoals o.a. de tv-serie DEPUTY met Henry Fonda en Allen Case.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arnold Gray op televisie komt.

Reageer