John Miller

Acteur

John Miller is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ratcatcher

1999 | Drama

Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 1999. Drama van Lynne Ramsay. Met o.a. William Eadie, Tommy Flanagan, Mandy Matthews, Michelle Stewart en Leanne Mullen.

Cameraman Alwin Kuckler (The Claim) kan vuilniszakken, ratten en vieze Schotse gezichten er mooi uit laten zien, maar het verhult de ellende in Ratcatcher geenszins. James (Eadie) leeft in een gore buurt van Glasgow, waar de vuilnis al weken niet is opgehaald. Wanneer hij een vriendje na een stoeipartijtje in een groezelig kanaaltje ziet verdrinken, vlucht James in de schone fantasiewereld van prefab gebouwen. Regisseuse Ramsay, die zelf het scenario schreef, ontstijgt op lyrische momenten het niveau van de vele andere Britse achterbuurtfilms. Letterlijk ook, wanneer zij een wit ratje toont, dat aan een rode ballon richting de maan stijgt. De lyriek en het Schotse accent van de acteurs zijn sympathieke houvasten in Ramsay's onmenselijke, arme, stinkende wereld. Maar het is net niet genoeg om af en toe hoop te hebben. De geest zoekt een uitvlucht, dwaalt af naar films waarin de ellende wel diep doordrong, en zo kan anderhalf uur in het riool nog saai worden.

Undefeatable

1995 | Actiefilm, Thriller

Hongkong SAR van China/Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Godfrey Hall. Met o.a. Cynthia Rothrock, Don Niam, John Miller, Donna Jason en Sunny David.

VV.

Devil's Saddle Legion

1937 | Western

Verenigde Staten 1937. Western van Bobby Connolly. Met o.a. Dick Foran, Anne Nagel, Willard Parker, Granville Owen en Carlyle Moore Jr..

Forans vader is vermoord en zijn ranch gestolen. Een schurkachtige sheriff arresteert hem voor de moord op zijn vader, maar Foran ontsnapt en zet een legertje op poten om de bandieten te bevechten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Miller op televisie komt.

Reageer