Tony Maudley

Acteur

Tony Maudley is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Nine Lives of Tomas Katz

2000 | Fantasy

Verenigd Koninkrijk/Duitsland 2000. Fantasy van Ben Hopkins. Met o.a. Thomas Fisher, Janet Henfrey, Ian McNiece, Tim Barlow en Tony Maudley.

Ergens in de buurt van Londen kruipt een vreemde, bleke man, Tomas Katz (Fisher), uit een mangat. Hij houdt een taxi tegen en eensklaps zit Tomas, gekleed als taxi-chauffeur achter het stuur. Hij rijdt het centrum van Londen binnen, pikt een minister op, en bij aankomst blijkt Tomas de minister te zijn. Hij verklaart het Verre Nabije Midden Oosten de oorlog. Via diverse transformaties brengt hij Londen in de greep van chaos en anarchie. Slechts een man is op de hoogte van zijn bestaan: de blinde hoofdinspecteur van politie (McNeice), een volgeling van Zarathoestra. Op zijn schouders rust de taak om Engeland en de wereld te redden. Een verschrikkelijk amateuristische poging om experimentele film, film noir, improvisatie en experimentele film met elkaar te vermengen. Het hele project verzinkt in ongrijpbare symboliek, die er enkel in slaagt de toeschouwer te verwarren. De meesten zullen trouwens binnen het half uur afhaken. Hopkins schreef zelf het scenario en produceerde de film met een minimaal budget. Uitsluitend voor de liefhebbers (indien die er zijn). Fotografie is van Julian Court.

A life for a life - The Stefan Kiszko story

1998 |

Verenigd Koninkrijk 1998. Met o.a. Magdalena Buznea, Olympia Dukakis en Tony Maudley.

De zwakbegaafde Stefan Kiszko woont als volwassen man nog steeds bij zijn moeder. Hij toont nauwelijks interesse in meisjes tot het moment waarop een malafide arts testosteron-experimenten op hem uitvoert. Als op een dag een jong meisje in Stefan's woonplaats wordt vermoord, is hij al gauw een makkelijke verdachte en wordt gearresteerd. Hij bekent schuld, alleen maar omdat hij gelooft dan weer naar zijn moeder terug te kunnen gaan. In het proces veroordeelt een jury hem echter tot levenslang. Zijn moeder en zijn tante knokken voor hem tegen het onrechtvaardige Britse rechtssysteem waarin zij aanvankelijk rotsvast geloven

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Maudley op televisie komt.

Reageer