Piero Montanari

Componist

Piero Montanari is componist.
Er zijn 6 films gevonden.

Das Pferd seiner Träume

1991 | Familiefilm, Komedie

Italië 1991. Familiefilm van Pino Passalacqua. Met o.a. Charles Aznavour, Lorenzo De Pasqua, Delia Boccardo, Pamela Villoresi en Nicolas Lansky.

De vijftien-jarige De Pasqua wordt opgepakt voor een diefstal. Maatschappelijk werkster Boccardo trekt zich het lot van de jongen aan. Hij steelt echter haar auto, waarmee hij blijft rijden tot het voertuig in een gracht sukkelt; na dit incident komt hij terecht op de paardenboerderij van Aznavour. De twee hebben veel respect voor elkaar. De Pasqua krijgt de zorg over een paard toevertrouwd. Dit teken van vertrouwen en de liefde voor het paard veranderen heel zijn houding ten opzichte van het leven en de mensen. Voorspelbaar drama over een jonge delinquent die op niet direct aannemelijke manier plotsklaps verandert in een brave jongen. Goed spel van Aznavour en De Pasqua. Dordano Sacchetti, Giovanna Romoli en Stefano Sudrie schreven het scenario, dat voorzien werd van prachtige beelden door Emilio Loffredo.

High Finance Woman

1990 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Thriller van Joe D'Amato. Met o.a. Tara Buckman, Charlie Edwards, Louie Elias, Paul van Gent en Dan Smith.

De mooie Buckman verwerft op een onorthodoxe manier beursinformatie: via de bedsponde. Haar beste informant is de rijke, oude industrieel Elias die het later niet leuk vindt dat zij wil trouwen met zijn zoon Edwards. Typisch D'Amato-product, moderne versie van een modern pulpfoto-romannnetje.

11 giorni - 11 notti (4)

1990 | Erotiek

Italië 1990. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Kristine Rose, Ruth Collins, Frederick Lewis, Maurice Dupré en Kristin Cuadrado.

Een multimiljonair laat zijn fortuin na volgens de seksuele capaciteiten van zijn erfgenamen. Sarah Asproon schreef het onvoorstelbaar debiele script waarin de muze van D'Amato, Rose, als een geile meid de uitvoering van het testament op zich neemt. Regisseur D'Amato heet in werkelijkheid Aristide Massaccesi.

Top Model

1987 | Erotiek

Italië 1987. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Jessica Moore, James Sutterfield, Ale Dugas, Laura Gemser en Jason Saucier.

Ontzettend saaie rolprent over schijfster Moore die na haar succes (uit de vorige film) een boek wil schrijven over het wereldje van de dure prostitutie. Ze schrijft zich in bij een escort-service en ontdekt dat het er dubieus en corrupt aan toe gaat. Sutterfiled tot wie zij zich voelt aangetrokken is homo! Moore is mooi en meestal naakt, maar veel meer dan kreunen en steunen kan ze niet. Het scenario staat op naam van Sarah Asproon, hetgeen een pseudoniem is van Aristide Massaccesi en Gloria Miles. Dugas staat op sommige kopiën als Douglas. Er zijn ook versies die slechts 85m lang zijn. Achter de camera stond Fred Slonisko. Aristide Massaccesi regisseerde trouwens als Joe D'Amato. Een goede raad: vermijd deze film.

Afternoon

1987 | Erotiek, Thriller

Italië 1987. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Valentine Demy, Allen Cort, Carey Sally en Robert La Brosse.

Cort speelt een journalist uit New York, die met zijn vrouw naar New Orleans gaat om de vroegtijdige dood te onderzoeken van de echtgenoot van schrijfster Demy. Hij stuit op een voodoo-sekte en daar houdt de speurdersfilm op; de rest van de rolprent is een eenzijdig aftreksel uit de sekskookpot van Aristide Massacessi en is een hoop onnodig bloot gedoe over onderwerping en verkrachting. Eet smakelijk. Scenario en camerawerk zijn onbekend, maar het is een goede gok om de Grote Meester D'Amato ervoor verantwoordelijk te houden.

Undici giorni, undici notti

1986 | Erotiek

Italië 1986. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Jessica Moore, Joshua McDonald, Mary Sellers en Tom Mojack.

De jonge ingenieur McDonald ontmoet op een veerpont, die over de Missippi vaart een verblindende schoonheid: Moore. Over elf dagen gaat hij met Sellers trouwen, maar hij laat zich gewillig door haar inpalmen. Hij weet niet dat zij bezig is aan een soort proefschrift en dat hij haar hondersdste case history is; en zij weet niet dat ze op hem verliefd wordt; kortom een hoop ellende. Voyeuristische seksfilm. Het scenario is van Sarah Asproon (die in werkelijkheid regisseur D'Amato is) en Clyde Anderson. Moore speelt in de film de personage Sarah Asproon. Het camerawerk is Frederico Sconisco. Regisseur D'Amato heet in werkelijkheid Aristide Massaccesi. Er kwamen meerdere vervolgen w.o. TOP MODEL en AFTERNOON.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Piero Montanari op televisie komt.

Reageer