Frederick Moore is acteur en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Thanksgiving Day

1990 | Komedie

Verenigde Staten 1990. Komedie van Gino Tanasescu. Met o.a. Mary Tyler Moore, Jonathon Brandmeier, Kelly Curtis, Andy Hirsch en Joseph Bologna.

Een zwarte komedie rond de familie Schloss, die steenrijk geworden is aan een handschoenenfabriek. Als pa Schloss (Tony Curtis in een klein, maar aanstekelijk rolletje) de traditionele kalkoen op Thanksgiving aansnijdt, krijgt hij een hartaanval en overlijdt. Behalve zijn butler treurt eigenlijk niemand om hem. Weduwe Paula Schloss (Moore) is niet opgewassen tegen de nieuwe situatie en haar kinderen: de jongste, stotteraar Michael (Hirsch) denkt alleen maar aan het feit dat hij nog honger heeft, nietsnut Randy (Brandmeier) is verslaafd aan het gokken en neemt spelers mee naar huis, dochter Barbara (Kelly Curtis), is schrijfster en feministe en verpest de sfeer met een lesbische vriendin. Moeder Paula zoekt troost in een liefdesavontuurtje. Geschreven door Steve Zacharias en Jeff Buhai. Ook bekend als The Good Family.

The Stampede

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Francis Ford. Met o.a. Texas Guinan, Francis Ford, Frederick Moore, Jean Carpenter en Vale Rio.

Ford zit met een kind dat geen moeder heeft. Gelukkig voor hem komt Guinan in zijn leven. Eugenie Kremer schreef het verhaal, dat door Kingsley Benedict werd bewerkt. Mary Louise Cecille Guinan, beter bekend als Texas Guinan, debuteerde in 1917 en speelde de hoofdrol in een paar dozijn korte westerns voor diverse maatschappijen. Daardoor werd ze vrij populair. Deze film is er één uit een serie van acht met normale lengte voor producent Victor Kremer in 1920/21. Daarmee was haar carrière ongeveer afgelopen. In 1929 maakte ze haar laatste twee films. Ze overleed aan darminfectie in 1933, precies in het jaar waarin ze een comeback probeerde met BROADWAY THRU A KEYHOLE.

Cyclone Bliss

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Francis Ford. Met o.a. Jack Hoxie, Frederick Moore, Evelyn Nelson, Fred Kohler en Steve Clemento.

Kohler is de moordenaar van Jacks vader en doodt daarna ook de vader van Evelyn Nelson. Daarna wil hij van Jack Hoxie en Nelson af maar bijt zijn tanden stuk op Jack, die Nelson in bescherming neemt. William Nobles was de cameraman voor producent Ben Wilson.