David Frank: cast en muziek.
Er zijn 6 films gevonden.

Annie Lennox... In the Park

1996 | Muziek, Musical

Verenigd Koninkrijk​/​​Verenigde Staten 1996. Muziek van Joe Dyer. Met o.a. Annie Lennox, Stephen Lipson, Katie Kissoon, Rafael Padilla en Andy Richards.

Casualties of Love: The 'Long Island Lolita' story

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van John Herzfeld. Met o.a. Alyssa Milano, Jack Scalia, Phyllis Lyons, Leo Rossi en Lawrence Tierney.

De gebeurtenissen en daaropvolgende rechtszaak rond de zeventien-jarige Fisher (Milano), die door twee keer zo oude uitdeuker Buttafuoco (Scalia) uitgebaat zou zijn als prostituéetje. Zij heeft zijn vrouw - uit blinde jaloezie - midden in het gezicht geschoten en permanent verminkt, wat lange tijd het Amerikaanse publiek heeft bezig gehouden met sensationele verhalen in de boulevardpers. Er kwamen vrijwel gelijktijdig drie tv-films uit en deze prent geniet de twijfelachtige eer van de gedeelde tweede plaats met BEYOND CONTROL: THE AMY FISHER STORY en werd vijf dagen ervoor de loef afgestoken door AMY FISHER: MY STORY. Deze versie profiteert van het feit dat Buttafuoco zijn medewerking aan deze film heeft gegeven, terwijl Amy zelf meewerkte aan MY STORY. Amy Fisher werd veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf met de kans er na vijf jaar uit te komen. Waarschijnlijk is het publiek dit illustere stel dan al ruimschoots vergeten, en blijft deze film die op waar gebeurde feiten is gebaseerd, pure tv-pulp. Het scenario werd vlot in elkaar gepend door regisseur Herzfeld en Karl Walter Lindenlaub was cameraman van dienst.

Mirror of Death

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Deryn Warren. Met o.a. Julie Merrill, Kari Browne, Bob Kip, J.K. Dumont en John Reno.

Een onteerde vrouw wordt bezeten door de duivel en verandert daardoor in een dodelijke verleidster. De acteurs besteden meer energie aan dit produkt dan het verdient. Goedkope bloederigheid en zwakke dialogen overheersen in deze rolprent.

Maximum Security

1987 | Drama

Verenigde Staten 1987. Drama van Bill Duke, Michael Bortman en Gilbert Moses. Met o.a. Robert Desiderio, Geoffrey Lewis, Jean Smart, Stephen Elliott en Robert Alan Browne.

De tot levenslang veroordeelde Desiderio wordt geplaatst in een streng bewaakte gevangenis. In deze hel verliezen gevangenen al hun rechten, waardigheid en hoop op betere vooruitzichten. Desiderio weigert hieraan ten onder te gaan. Door goed gedrag en gevoel voor humor ontsnapt hij aan de meeste vernederingen. Hij zoekt een middel om zijn medegevangenen een gevoel van menswaardigheid terug te geven. Een positieve film die een onbehaaglijk beeld brengt van het leven in een 'maximum security'-gevangenis en die aantoont hoe één man de mentaliteit kan veranderen. In het verhaal zijn op intelligente wijze twee subplots verwerkt, die resp. als afzonderlijke episoden de titels SEXUAL POLITICS en I NEVER RAN FOR MY FATHER meekregen. Het scenario van de regisseurs getuigt van een groot idealisme. Het taalgebruik is zeer grof, maar dat is inherent aan de achtergrond. Camarawerk van Stephen Grey.

Code of Silence

1985 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Andrew Davis en Andy Davis. Met o.a. Chuck Norris, Henry Silva, Bert Remsen, Molly Hagan en Joseph Guzaldo.

Het net dat Norris samen met zijn team geduldig gespannen heeft om een belangrijke drugsbende op te rollen, sluit zich eindelijk. Twee van zijn mannen zullen een deal afsluiten, waarna de politie zal toeslaan. Op het ogenblik dat hij het bevel tot aanval wil geven, verschijnt een concurrerende bende, die iedereen afmaakt en met drugs en geld aan de haal gaat. Norris zet nu alles op alles om hen te liquideren. Veel geweld en karate in deze middelmatige actie-thriller, die goed gemaakt werd, maar verder weinig te bieden heeft. Norris kan door de beugel in de actiescènes, maar wanneer er werkelijk geacteerd moet worden, geeft hij niet thuis. Clichématig scenario van Michael Butler, Dennis Shryack en Mike Gray. Frank Tidy stond achter de camera.

The Kid from Left Field

1979 | Sportfilm

Verenigde Staten 1979. Sportfilm van Adell Aldrich. Met o.a. Gary Coleman, Robert Guillaume, Tab Hunter, Tricia O'Neil en Gary Collins.

McMahon, coach van een honkbalploeg, staat op het punt zijn falende ploeg de rug toe te keren. De komst van de kleine hitter Coleman pept de teamgeest flink op, zodat hun prestaties weer hoopgevend worden. Coleman's vader Guillaume, een ex-speler die nu hotdogs verkoopt in het stadion, wordt door een jaloerse buurman van kindermishandeling beschuldigd. Waterige remake van de Dan Dailey-film uit 1953. Naast een oneindig aantal baseball- demonstraties heeft de film weinig te bieden. Iets wat door liefhebbers van de sport misschien niet bezwaarlijk gevonden wordt, maar het maakt hem voor de gemiddelde Europeaan ongenietbaar. Jack Sher, die het oorspronkelijke scenario schreef, bewerkte dit nogmaals, deze keer samen met Kathryn Powers. Achter de camera stond Frank Tackery.