Alicia Plaza

Acteur

Alicia Plaza is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Los años del miedo

1987 | Drama

Venezuela 1987. Drama van Miquelangel Landa. Met o.a. Mariano Alvarez, Alicia Plaza, Luis Rivas en Julio Gasette.

Vlak na 1950 gaat Venezuela gebukt onder een dictatuur die gekenmerkt wordt door corruptie, verbanning, gevangenisstraf, marteling en doodseskaders. Velen verzetten zich echter tegen dit schrikbewind. Een film waaraan het anti-militarisme duidelijk valt af te lezen.

La Casa de agua

1984 | Fantasy

Venezuela 1984. Fantasy van Jacobo Penzo. Met o.a. Franklin Virguez, Doris Wells, Hilda Vera, Elba Escobar en Alicia Plaza.

De dramatische geschiedenis van de Venezolaanse dichter Cruz Elías León speelt zich af in de periode van onderdrukking en tirannie onder het bewind van generaal Juan Vincente Gómez. De strijd van de dichter tegen de vijandigheid van de omgeving en de rampspoed van zijn eigen aard. De film werd door de regisseur zelf geproduceerd.

El atentado

1984 | Drama

Venezuela 1984. Drama van Thaelman Urgelles. Met o.a. Gustavo Rodríguez, Carlos Carrero, Alicia Plaza en Orlando Urdaneta.

Deze realistische film is gebaseerd op ware voorvallen, en tracht machtsmanipulatie en overheidscorruptie aan de kaak te stellen. Naïef, maar achtenswaardig.

El rebaño de los ángeles

1978 | Drama

Venezuela 1978. Drama van Román Chalbaud. Met o.a. Pilar Romero, Mary Soliani, Miguel Angel Landa en Alicia Plaza.

De crisis in het Venezolaanse onderwijssysteem, gesymboliseerd door het dagelijks leven van een middelbare scholier, en de conflicten van de grote groep minder bedeelden uit de ellendigste wijken van Caracas. Aanvaardbaar werk van één van de meest vooraanstaande Venezolaanse regisseurs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alicia Plaza op televisie komt.

Reageer