May Warden is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Made

1972 | Romantiek, Drama

Verenigd Koninkrijk 1972. Romantiek van John Mackenzie. Met o.a. Carol White, John Castle, Roy Harper, Margery Mason en Doremy Vernon.

De dramatische belevenissen van een jonge vrouw, White, die tot de arbeidersklasse behoort en werkt als telefoniste in een groot bedrijf. Ze heeft een onwettig kind en een gebrekkige moeder. Ze heeft zich aan deze levensomstandigheden aangepast, maar is op zoek naar liefde en begrip. Dit kan ze niet vinden bij de jonge priester Castle en evenmin bij rockzanger Harper, die beiden teveel bezig zijn met het verdedigen van hun theorie├źn om de wanhoop van White te bemerken. Een film die alle clich├ęs van de Free Cinema op de slechtste wijze op een rijtje zet, met personages die nooit echt levend worden. Hoe langer je naar de film kijkt hoe gedeprimeerder je wordt. Het is alsof je in het notaboekje bladert van een vermoeide sociale werkster. Het filmdebuut van de toen populaire folk-singer Harper, die de gelegenheid krijgt enkele songs ten berde te brengen. Howard Barker baseerde het scenario op zijn toneelstuk No One Was Saved. Fotografie van Ernest Day.

Der 90. Geburtstag oder Dinner for One

1963 | Komedie, Drama

Duitsland 1963. Komedie van Heinz Dunkhase. Met o.a. Freddie Frinton en May Warden.

Een ware klassieker, die ieder jaar op oudejaarsdag vertoond wordt, nooit verveelt en telkens weer opnieuw tot een gulle lach leidt. Miss Sophie viert haar negentigste verjaardag. De oude dame heeft ze niet allemaal meer op een rijtje en meent dat alle genodigden aanwezig zijn, hoewel ze allang dood zijn. Haar trouwe butler James wil haar niet kwetsen en moet het glas voor iedere gast heffen.