Hans Strydom

Acteur

Hans Strydom is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Gods Must Be Crazy II

1989 | Komedie

Botswana 1989. Komedie van Jamie Uys. Met o.a. N'Xau, Lena Farugia, Hans Strydom, Eiros en Nadies.

Geheel nutteloos, maar toch nog zeer geestig vervolg op een van de meest verrassende succesfilms van de jaren 1980-90. Ditmaal wordt N'Xau geconfronteerd met een Amerikaanse advocate en een jachtopziener, die met hun vliegtuigje op de boomtoppen terecht zijn gekomen. N'Xau die hiervan getuige is, kan niet te hulp schieten, want hij heeft andere zorgen. Hij moet zijn kinderen zien terug te vinden, die al spelend in de tankwagen terechtkwamen van een snode ivoorsmokkelaar en zo in de 'beschaafde' wereld terecht komen. Ontwapenende humor vol situatiegrappen en knipoogjes naar de slapstick-films van weleer. De grappen zijn niet altijd even geslaagd, maar het geheel blijft toch heel vermakelijk. Buster Reynolds was fotograaf van dienst en Uys schreef zelf het scenario. De opnamen werden gestart in 1985, maar de film bereikte eerst in 1989 de zalen.

The Gods Must Be Crazy 2

1989 | Komedie

Botswana/Verenigde Staten 1989. Komedie van Jamie Uys. Met o.a. Erick Bowen, Adies, N!Xau, Hans Strydom en Lena Farugia.

We maken opnieuw kennis met Xi, de bosjesman uit de Kalahari-woestijn uit The gods must be crazy (uitgezonden op 27 januari jl.). Hij volgt bandensporen om zijn kinderen terug te vinden. Op zijn zoektocht kruist hij het pad van een Amerikaanse wetenschapster en twee gekke militairen

The Emissary

1989 | Thriller, Actiefilm

Zuid-Afrika 1989. Thriller van Jan Scholtz. Met o.a. Robert Vaughn, Patrick Mynhardt, Greg Latter, Jonathan Taylor en Colin Sutcliffe.

Tijdens een reis naar Zuid-Afrika wordt Caroline Cavanaugh door de KGB gechanteerd om geheime informatie los te peuteren bij haar man Jack, een speciale afgezant van de Verenigde Staten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hans Strydom op televisie komt.

Reageer