Antonio Ugo

Acteur

Antonio Ugo is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

El agua del fin del mundo

2011 | Drama

Argentinië 2011. Drama van Paula Siero. Met o.a. Diana Lamas, Guadalupe Docampo, Facundo Arana en Antonio Ugo.

De jonge zussen Adriana (Lamas) en Laura (Docampo) wonen in Buenos Aires maar willen de stad dolgraag ontvluchten nadat ze slecht nieuws hebben gekregen over Adriana's ernstige ziekte. Hun relatie komt echter onder spanning te staan wanneer ze de alcoholistische accordeonspeler Martin (Arana) ontmoeten. De Argentijnse actrice Paula Siero maakt haar speelfilmdebuut met een sterk geacteerd drama dat ondanks de zware thematiek geen moment op sentiment of zware melancholie aanstuurt. De internationaal geliefde accordeonist Chango Spasiuk zorgde voor de muziek.

Nueve Reinas

2000 | Misdaad, Drama

Argentinië 2000. Misdaad van Fabián Bielinsky. Met o.a. Gastón Pauls, Leticia Brédice, Tomás Fonzi, Ignasi Abadal en Alejandro Awada.

Via een scenariowedstrijd kreeg Fabián Bielinsky (1959) de kans zijn scenario voor Nine Queens te realiseren. Het leverde een vrolijk bedriegersdrama op dat zich afspeelt in de straten van Buenos Aires. De beginnende oplichter Juan (Pauls) wordt tijdens een wisseltruc gesnapt door een politieman in burger. Even later blijkt deze Marcos (Darín) in hetzelfde vak te zitten en beraamt het tweetal een plan om met de vervalsing van een setje zeldzame postzegels, de 'negen koninginnen', in een klap binnen te lopen. Opletten loont bij deze charmante, onder prijzen bedolven Argentijnse schelmenfilm, waar bedrog, misleiding en zwendel elkaar in hoog tempo afwisselen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio Ugo op televisie komt.

Reageer