Rachael Harris

1968 Acteur

Rachael Harris (1968) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules

2011 | Komedie

Verenigde Staten 2011. Komedie van David Bowers. Met o.a. Zachary Gordon, Devon Bostick en Rachael Harris.

Greg en zijn broer Rodrick maken constant ruzie en hun ouders proberen daar verbetering in te brengen. Voor Greg is zijn broer een enorme treiterkop. Gregs leven wordt nog moeilijker als hij verliefd wordt op Holly.

Diary of a Wimpy Kid

2010 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2010. Komedie van Thor Freudenthal. Met o.a. Zachary Gordon, Chloƫ Grace Moretz, Steve Zahn, Robert Capron en Rachael Harris.

Een sukkelig jongetje in de onderbouw is vastbesloten uit te groeien tot populairste jongen van de school. Zijn formaat (klein), vrienden (ook sukkelig) en inborst (laf en geniepig - hoewel de filmmakers anders beoogden) weerhouden hem van succes. Diary of a Wimpy Kid begon als een cartoon-webserie van Jeff Kinney in 2004 en groeide mede dankzij de boekversie in 2007 uit tot een internationale hit. Het vernuftige volwassen bronmateriaal werd voor de films, dit is de eerste van een drieluik, verwaterd tot een zielloze kinderproductie.

Matters of Life & Dating

2007 | Biografie, Drama

Canada/Verenigde Staten 2007. Biografie van Peter Wellington. Met o.a. Ricki Lake, Holly Robinson Peete en Rachael Harris.

Linda Dackman is een vrouw die graag haar leven leidt zonder beperkingen. Daarom breekt ze uiteindelijk met haar vriend Kevin en is ze weer klaar om te gaan daten. Wanneer ze een tijdje later naar de dokter gaat voor een check-up, krijgt ze te horen dat ze borstkanker heeft. Overweldigd door emoties en haar ziekte, reageert Linda zich af op haar moeder en haar beste vriendin Carla.

The Disappearance of Kevin Johnson

1997 | Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1997. Drama van Francis Megahy. Met o.a. Keely Sims, Michael Brandon, Rick Peters, Ian Ogilvy en John Hillard.

Scenarist-regisseur Megahy was bekender van onbekende lamme actiefilms dan van intelligent werk. Vandaar wellicht dat de wereld deze film liet voor wat het was. Zonde, want de film is een nep-documentaire - een altijd intrigerend genre - met humor en veel zure Hollywoodsatire. Een Britse cameraploeg (onder leiding van Megahy zelf) komt in Amerika de voetstappen van de rijke producer Kevin Johnson onderzoeken, aan wiens leven plots en mysterieus een einde kwam. Tussen interviews met Coburn, Moore en Brosnan in riekt het naar pooierij en afpersing.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rachael Harris op televisie komt.

Reageer