Tim Rossovich: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Secret Agent Zero

1990 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Komedie van Julius LeFlore. Met o.a. Billy Dee Williams, Amanda LeFlore, Jaime Cardriche, Patience Dabany en Chino Fats Williams.

Debuutfilm van ex-stuntman LeFlore, die samen met zijn vrouw Amanda (die als actrice debuteert) deze komisch bedoelde persiflage schreef op de JAMES BOND-films, BATMAN en zelfs GHOSTBUSTERS! Williams is de titelpersonage die wordt opgejaagd door Russen, Britten en... vrouwen. Hij heeft genoeg van het spionageleven en de CIA; hij hoopt als speurder voor eigen rekening te kunnen werken maar dat lukt hem uiteraard niet. Geheel afwijkend van de stereotiepe komedie met zwarten en LeFlore verloochent zijn verleden als stuntman uiteraard niet.

Night Shift

1982 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1982. Komedie van Ron Howard. Met o.a. Henry Winkler, Shelley Long, Gina Hecht, Michael Keaton en Pat Corley.

Winkler is assistent bij het lijkenhuis en leidt een sullig, saai leven totdat hij op z'n werk een meisje ontmoet met wie hij na werktijd voor de bevriende hoeren in de buurt een 'liefdesbemiddelingsbureau' opent vanuit hun lugubere werkplek. Ondanks dit wat macabere gegeven zit er toch romantiek en veel humor in dit verhaal dat door Howard goed op gang gehouden wordt. Met muziek van Burt Bacharach. Scenario van Lowell Ganz en Babaloo Mandel.

Looker

1981 | Sciencefiction, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1981. Sciencefiction van Michael Crichton. Met o.a. Albert Finney, James Coburn, Susan Dey, Leigh Taylor-Young en Dorian Harewood.

Van de vier modellen die de beroemde schoonheidsspecialist Finney behandelde, zijn er drie onder mysterieuze omstandigheden gestorven. Voor de politie is Finney de hoofdverdachte. Samen met het vierde meisje gaat hij zelf op onderzoek uit, en hij komt terecht bij reclamemagnaat Coburn, die over een even ultramodern als geheimzinnig lab beschikt. Visueel verbluffende SF-thriller rond de manipulatie van het publiek door sluwe en meedogenloze reclamemakers. Er zijn inmiddels verschillende gevallen bekend waarin de werkelijkheid Crichtons fantasie heeft geëvenaard. Crichton baseerde zijn script op zijn eigen roman, maar in zijn regie zitten enkele zwakke punten. Redelijk spel van de hoofdacteurs is ondergeschikt aan de decors en de speciale effecten. Knappe fotografie van Paul Lohman.