Ohad Knoller

Acteur

Ohad Knoller is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Beaufort

2007 | Oorlogsfilm, Drama

Israël 2007. Oorlogsfilm van Joseph Cedar. Met o.a. Alon Abutbul, Eli Altonio, Daniel Brook, Oshri Cohen en Gal Friedman.

Het verhaal van een groep Israëlische soldaten, vlak voor de terugtrekking uit Libanon.

Ha-Buah

2006 | Drama, Romantiek

Israël 2006. Drama van Eytan Fox. Met o.a. Ohad Knoller, Yousef 'Joe' Sweid, Daniela Virtzer en Alon Friedman.

'Ik hou van Tel Aviv, het is alleen jammer dat de stad is omringd door rotzooi,' aldus een hoofdpersoon in The Bubble, de bijnaam voor de kosmopolitische Israëlische strandstad. Geëngageerde cineast Eytan Fox kwam na de militaire herenliefde in Yossi & Jagger (2002) opnieuw glansrijk voor de dag met een drama over onmogelijke liefde tussen twee jonge mannen, deze keer tussen de Joodse Noam (Knoller) en de Palestijnse Ashraf (Sweid). Tel Aviv biedt ruimte voor de relatie, maar politiek, familie, cultuur en een bomgordel frustreren de idylle.

Yossi & Jagger

2002 | Romantiek, Drama

Israël 2002. Romantiek van Eytan Fox. Met o.a. Ohad Knoller, Yehuda Levi, Assi Cohen en Aya Steinovitz.

Bescheiden Israëlische drama over de opbloeiende liefde tussen een soldaat en zijn officier. De film toont hun verhouding als een tedere aangelegenheid, zonder veel nadruk te leggen op de problematiek van homoseksualiteit in een macho-omgeving. Yossi & Jagger baart geen opzien, maar is in zijn simpelheid wel aandoenlijk.

Etz Hadomim Tafus

1995 | Drama, Oorlogsfilm

Israël 1995. Drama van Eli Cohen. Met o.a. Kaipo Cohen, Gila Almagor, Juliano Mer, Ohad Knoller en Orli Perl.

Het vervolg op HAKAYITZ SHEL AVIYA (SUMMER OF AVIYA) uit 1988. Het is inmiddels 1953. Aviya (Kaipo Cohen) is nu 15 en bevindt zich in een speciale kibboets voor jongeren die slachtoffer zijn van de holocaust. Haar moeder wordt psychiatrisch behandeld vanwege haar concentratiekampsyndroom. De film gaat naast Aviya over Yurek (Knoller), Yola (Perl) en over Mira (Blich).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ohad Knoller op televisie komt.

Reageer