Carlotta Natoli

Acteur

Carlotta Natoli is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Simenon des tropiques: Les clients d'Avrenos

1995 |

Frankrijk 1995. Philippe Venault. Met o.a. Jacques Gamblin, Claire Borotra en Carlotta Natoli.

Les clients d'Avrenos

1995 | Drama, Historische film

Frankrijk/Turkije 1995. Drama van Philippe Venault. Met o.a. Jacques Gamblin, Carlotta Natoli, Claire Borotra, Ismaïl Incekara en Christophe Odent.

Istanbul, jaren 1950. Twee vrouwen hebben met elkaar afgesproken in Caf[KA1]e Avrenos in het oude stadsgedeelte. Ze rouwen beiden om de dood van dezelfde man, Bernard de Jonsac (Gamblin), bediende bij de Franse ambassade. Leyla (Borotra) wil uitzoeken wat haar aan Bernard bond, een verhouding die het platonische nooit oversteeg. Tevens wil ze zijn relatie uitdiepen met de Bulgaarse barmeid Nouchi (Natoli). En door welk drama werd Leyla tien jaar geleden tot de rolstoel veroordeeld? Genietbaar portret van twee vrouwen die, op een heel andere manier, van dezelfde man hielden. De regie is echter eerder onevenwichtig. Flashback-scenario van Emmanuel Carrère en Venault, naar de roman van Georges Simenon. Mooie fotografie van Anne Khripounoff.

Le amiche del cuore

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Michele Placido. Met o.a. Asia Argento, Carlotta Natoli, Claudia Pandolfi, Michele Placido en Enrico Lo Verso.

Tweede film van acteur/regisseur Placido, na zijn veelgeprezen debuut PUMMAR[KA2]O. Placido is een gevoelige regisseur en als co-auteur een sociaal bewogen schrijver. Drie vriendinnen, Morena (Natoli), Claudia (Pandolfi) en Sabrina (Argento). Morena is verpleegster en woont samen met haar moeder, die vroeger verslaafd was, en haar grootmoeder. Claudia komt uit een doorsneegezin, droomt ervan actrice te worden, maar durft daar bij haar ouders niet mee aan te komen. Sabrina woont bij haar gescheiden vader, die haar als zijn bezit beschouwt en daarbij incest niet uit de weg gaat. Placido en Argento zijn schitterend als vader en dochter. De film werkt niet altijd maar is in zijn totaliteit wel geslaagd. Scenario van Angelo Pasquini, Roberto Nobile en regisseur Placido. Camerawerk van Guiseppe Lanci. Ook bekend als CLOSE FRIENDS.

Con-fusione

1980 | Drama

Italië 1980. Drama van Piero Natoli. Met o.a. Piero Natoli, Carlotta Natoli, Luisa Maneri en Bruna Cealtò.

Piero (Natoli) is een film- en televisieregisseur die door zijn vrouw in de steek is gelaten, en alleen achterblijft met zijn dochter van acht. Hij is depressief en weet niet hoe het nu verder moet, maar zijn dochter haalt hem over tot de aanschaf van een camper om mee op reis te gaan. Ze reizen samen wat rond en leren een meisje kennen, dat een nauwe band krijgt met de dochter. Piero gaat alleen weg, om na te denken en om een oplossing te vinden voor zijn problemen, en keert daarna terug naar zijn dochter. Geen gemakkelijke film om uit te zitten, en ook geen leuke film, maar een serieuze en analytische film over de zin van het bestaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlotta Natoli op televisie komt.

Reageer