Adriana Vega is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Esto sí se hace!

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Fedra Lorente en Adriana Vega.

Wanneer zij ontdekken dat hun echtgenoten weleens avontuurtjes beleven met jonge meisjes, besluiten twee vrouwen hen met gelijke munt terug te betalen. Van Ozores viel niet meer te verwachten dan dit reactionaire wanprodukt, vergeven van seks van de slechtste soort. Onmogelijke film.

Cuatros mujeres y un lío

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Adriana Vega en Juanito Navarro.

Het verhaal van de uitvinder van een revolutionair kledingstuk in de categorie sexy vrouwelijke lingerie. Een Ozores/Esteso produkt, dat misschien iets minder platvloers en 'gemaakt' is dan normaal, maar uiteindelijk net zo onuitstaanbaar.

El Recomendado

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Rosa Valenti, Adriana Vega en Azucena Hernández.

Een sukkelaar maakt promotie omdat hij op de hoogte is van de liefdesavonturen van zijn chef. Dit is één van die ellenlange komedies van Mariano Ozores en Fernando Estese.

4 mujeres y un lío

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Arévalo, Juanito Navarro en Adriana Vega.

De uitvinder van een revolutionair stuk ondergoed voor vrouwen raakt bij een erotische chaos betrokken. Typisch knoeiwerk van Fernando Esteso, één van de grofste Spaanse komieken.

Atrapados en el miedo

1984 | Horror

Spanje 1984. Horror van Carlos Aured. Met o.a. Adriana Vega, Sara Mora, José Luis Alexandre, Marisol Navajo en Joaquín Navarro.

Een geesteszieke ontvlucht de psychiatrische inrichting waarin hij zit opgesloten en zaait paniek in de omgeving van de stad. Een triviale en saaie film.

Al Este del Oeste

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Conrado San Martín en Adriana Vega.

Ruwe en stompzinnige parodie op de traditionele western, die moet bijdragen tot het succes van de Spaanse 'komiek' Esteso. Een ander lid van de cast is Fernando Sancho, één van de sleutelfiguren uit de geschiedenis van de filmkunst uit het westen van Spaanstalig Amerika.

Hombres que rugen

1983 | Misdaad, Erotiek

Spanje 1983. Misdaad van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Abel Folk, Adriana Vega en Manuel Giner.

Een politieagent infiltreert in een organisatie van drugshandelaars om deze van binnen uit te ontmantelen. Een echt bijprodukt.

Los Liantes

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Antonio Ozores en Adriana Vega.

Twee kleine zwendelaren zoeken hun fortuin in Torremolinos. Het klassieke bijprodukt van Mariano Ozores.

La Masajista vocacional

1981 | Komedie, Erotiek

Spanje 1981. Komedie van Francisco Lara Polop. Met o.a. Adriana Vega, Raúl Sender, Francisco Cecilio en María Salerno.

Een speler die een klap op zijn kruis heeft gekregen wordt door een mooie masseuse behandeld. Een bijzonder grove komedie.

L' Ultimo harem

1981 | Drama, Erotiek

Duitsland/Spanje/Italië 1981. Drama van Willy S. Regan en Willy Regan. Met o.a. Corinne Clery, George Lazenby, Daniela Poggi, Ursula Fellner en Adriana Vega.

Een film vol mooie meiden, meestal schaars gekleed, en schitterende locaties aan de Franse Riviera en in de Arabische woestijn. Het verhaal is simpel en belachelijk, niet meer dan een excuus voor het tonen van veel vrouwelijk vlees. Een jonge Europese vrouw raakt in de ban van een rijke Arabier die later met haar trouwt, haar naar zijn land meeneemt en praktisch in zijn harem opsluit. Ze probeert te ontsnappen uit haar luxueuze gevangenis. Prachtig gefilmd, maar spel en script doen duidelijk onder voor de meisjes.

Viciosas al desnudo

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Manuel Esteba. Met o.a. Jack Taylor, Eva Lyberten en Adriana Vega.

Twee meisjes verleiden een schrijver in een afschuwelijk en uiterst reactionair plagiaat van de Amerikaanse film DEATH GAME.

El liguero mágico

1980 | Horror, Fantasy, Erotiek, Historische film

Spanje 1980. Horror van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Antonio Ozores, Adriana Vega en María Luisa Ponte.

In een somber kasteel zit in de jarretels van het meisje Alicia (Vega) de sleutel van een schatkist verborgen. Een beledigende en platte satire op de gothic horror. Het scenario is van regisseur Ozores. Het camearwerk is van Raúl Artigot.