Dermot Kelly

Acteur

Dermot Kelly is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cup Fever

1965 | Familiefilm, Sportfilm

Verenigd Koninkrijk 1965. Familiefilm van David Bracknell. Met o.a. Bernard Cribbins, David Lodge, Dermot Kelly, Norman Rossington en Johnny Wade.

Een achterbaks gemeenteraadslid probeert een jeugdvoetbalteam van zijn grasmat te beroven. Het domme verhaal wordt op een verrassende manier opgefrist door de aanwezigheid van het complete team van Manchester United (zoals dat er in 1965 uitzag) en door Susan George en Olivia Hussey (beide in hun tweede film) als tienerfans van deze club.

The Quare Fellow

1962 | Drama

Ierland/Verenigd Koninkrijk 1962. Drama van Arthur Dreifuss. Met o.a. Patrick McGoohan, Sylvia Syms, Walter Macken, Dermot Kelly en Jack Cunningham.

De radicale McGoohan, die nog maar net droog achter de oren is, wordt als bewaker geplaatst in een gevangenis in Dublin en komt overhoop te liggen met de liberale opvattingen van de directeur over de doodstraf, totdat hij gaat inzien hoe verschrikkelijk barbaars en onrechtvaardig het wel is. Goed gespeeld en dito regie. Regisseur Dreifuss bewerkte eigenhandig het toneelstuk van Brendan Behan, samen met Jacqueline Sundstrom. Ook bekend als QUEEN OF HEARTS.

Cover Girl Killer

1960 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1960. Thriller van Terry Bishop. Met o.a. Harry H. Corbett, Felicity Young, Spencer Teakle, Victor Books en Tony Doonan.

De cover girls van een mannenblad worden vermoord in de pose die ze op de omslag aannamen. Een overtuigend morsige B-film met helaas een zwakke climax. Toch de moeite waard.

Devil's Bait

1959 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1959. Drama van Peter Graham Scott. Met o.a. Geoffrey Keen, Jane Hylton, Gordon Jackson en Dermot Kelly.

Intrigerende doch kalm verlopende B-film, over een bakker en zijn vrouw die per ongeluk vergif in hun waren doen en proberen klanten te vinden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dermot Kelly op televisie komt.

Reageer