Peter Yarrow

Acteur, Componist

Peter Yarrow is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

While We're Young

2014 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 2014. Komedie van Noah Baumbach. Met o.a. Ben Stiller, Naomi Watts, Adam Driver, Amanda Seyfried en Maria Dizzia.

Gelukkig getrouwde veertigers Josh en Cornelia (Stiller en Watts) denken alles goed voor elkaar te hebben, tot ze bevriend raken met de twintig jaar jongere Jamie en Darby (Driver en Seyfried), naast wie ze opeens wel erg gezapig afsteken. Met vilein genoegen - en de nodige inspiratie van Woody Allen - fileert regisseur/scenarist Baumbach (Greenberg, Frances Ha) zowel de hipstercultuur als de angst van veertigers om volwassen te worden. Scherpe dialogen, rake humor en herkenbare personages maken While We're Young een heerlijke, intelligente komedie. Baumbach kreeg een Gotham Award voor zijn scenario.

Torn Between Two Lovers

1979 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1979. Romantiek van Delbert Mann. Met o.a. Lee Remick, Joseph Bologna, George Peppard, Giorgo Tozzi en Molly Cheek.

Tijdens een heftige sneeuwstorm kunnen er geen vliegtuigen opstijgen. De charmante Remick uit Chicago ontmoet in de V.I.P. lounge op Kennedy Airport (New York) de chique architect Peppard, eveneens uit Chicago. Ze praat de hele nacht met hem en ze voelt zich tot hem aangetrokken en wil 'het' wel, maar ze is een keurige, getrouwde vrouw. Dankzij Remick is deze romantische film niet vervelend, al is de formule sleets. De titel is ontleend aan een populair liedje van vlak voor 1980. Scenario van Doris Silverton. Camerawerk van Ron Lautare.

You Are What You Eat

1968 | Documentaire

Verenigde Staten 1968. Documentaire van Barry Feinstein. Met o.a. Tiny Tim, Peter Yarrow, Paul Butterfield, Barry McGuire en Father Malcom Boyd.

Een documentaire over de jaren zestig die de kijker door de aanwezigheid alleen al van enkele bekende persoonlijkheden naar het verleden terugvoert. De film werd echter snel en slordig in elkaar gezet en kan niet worden vergeleken met latere sociaal- maatschappelijke documentaires.

op televisie
1 uitzending

While We're Young (2014) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zaterdag 24 februari
BBC 2
00:05 - 01:35

Reageer