Andrew C. Erin (1973) is regisseur en scenarist.
Er zijn 6 films gevonden.

Playdate

2012 | Thriller

Verenigde Staten 2012. Thriller van Andrew C. Erin. Met o.a. Marguerite Moreau, Richard Ruccolo, Abby Brammell, Aidan Potter en Julien Dean Lacroix.

Emily Valentine wil even op adem komen na een drukke periode en heeft besloten om wat meer tijd te besteden aan haar man en hun tienjarige dochtertje Olive. Sinds kort hebben ze nieuwe buren, een op het eerste gezicht leuke familie met een tienjarig zoontje, Billy. De twee families groeien snel naar elkaar toe en vooral Olive en Billy kunnen het zeer goed met elkaar vinden. Een aantal vreemde gebeurtenissen bij hun nieuwe buren maakt Emily ongerust. Ze krijgt ook steeds meer de indruk dat Billy enkele duistere geheimen met zich meedraagt.

Final Sale

2011 | Thriller

Verenigde Staten/Canada 2011. Thriller van Andrew C. Erin. Met o.a. Laura Harris, Ivan Sergei en Kaitlin Doubleday.

Ally Graves ondergaat een illegale orgaantransplantatie. Ze ontdekt dat de jonge vrouw die de nier doneerde, stierf tijdens de operatie. Ze is vastbesloten om deze gruwelijke activiteiten een halt toe te roepen, maar wordt verscheurd door het morele dilemma dat ze zelf gered werd.

Borderline Murder

2011 | Thriller

Verenigde Staten/Canada 2011. Thriller van Andrew C. Erin. Met o.a. Brooke Burns, George Stults en David Moscow.

Een vrouw gaat op zoek naar haar vermiste zus en belandt in Laredo, Texas. Het spoor leidt vervolgens van een stripclub naar een dubieuze kliniek voor plastische chirurgie over de grens in Mexico.

Confined

2010 |

Canada/Verenigde Staten 2010. Andrew C. Erin. Met o.a. Emma Caulfield, Michael Hogan en David James Elliott.

Architecte Victoria Peyton is geschokt, wanneer ze vanuit haar raam 'Help' op het kelderraam van haar buurman ziet staan. Ze spoedt zich naar het huis en ontmoet Fritz Allen, een liefdevolle grootvader die iets verbergt achter zijn lach. De volgende dagen ziet Victoria meer vreemde dingen gebeuren. Veronica besluit, gewapend met de blauwdrukken van het huis onder de arm, in te breken om uit te zoeken wat er zich precies afspeelt in het huis.

Tornado Valley

2009 | Drama

Verenigde Staten 2009. Drama van Andrew C. Erin. Met o.a. Meredith Monroe, Cameron Bancroft en Pascale Hutton.

Als Liz negen jaar is verliest ze haar moeder door een tornado. Nu, 25 jaar later, is Liz meteoroloog en gespecialiseerd in het opsporen van tornado's. Wanneer ze gebruikmaakt van het nieuwste opsporingssysteem ontdekt ze dat een verwoestende tornado recht op haar huis afkomt.

Sam's Lake

2005 | Horror

Verenigde Staten/Canada/Zuid-Korea 2005. Horror van Andrew C. Erin. Met o.a. Fay Masterson, Sandrine Holt, William Gregory Lee, Stephen Bishop en Megan Fahlenbock.

De mooie, jonge Sam (Masterson) neemt vier van haar al even aantrekkelijke vrienden en vriendinnen mee naar een vakantiehuisje, midden in de bossen. 's Avonds vertelt ze bij het kampvuur een spookverhaal, over de vorige bewoners van het huisje die jaren geleden afgeslacht werden door een gekke zoon. En een rustieke winkelier vertelt de jongeren dat het 'hier niet pluis is, in deze tijd van het jaar'. Het cliché wordt dus niet geschuwd in Sam's Lake, maar toch is dit een niet onaardige horrorfilm, die alleen een tikje traag op gang komt.