Valérie Valois is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Lava Storm

2008 | Drama

Canada 2008. Drama van Sean Dwyer. Met o.a. Ian Ziering, Valérie Valois en Vlasta Vrana.

Konden we er met rampenfilms Volcano en Dante's Peak voorlopig even tegen aan? De makers van de Canadese Lava Storm dachten van niet, en kwamen met nog een actiefilm rond stromend lava dat de wereldorde bedreigt - tenzij een stel dappere slimmeriken ingrijpt. Het gezin van John (Ziering) en Lori (Valois) en hun twee tienerkinderen staat al onder druk, een natuurramp in hun omgeving maakt het allemaal nog erger - of toch niet? Actiefilm van B-garnituur grossiert in slappe oneliners en computergraphics die niet overtuigen en gelukkig beperkt blijven.

The Hunger: The Suction Method

1999 | Horror

Canada 1999. Horror van Darrell Wasyk. Met o.a. Fisher Stevens, Valérie Valois, Claudia Ferri, Andrea Lishman en Terry Simpson.

Levensgenieter Max (Stevens) heeft al geruime tijd een verhouding met de getrouwde Andrea (Lishman). Hij heeft er dan ook niets op tegen dat zijn vrouw voor drie dagen naar haar zieke zuster gaat. Alvorens te vertrekken heeft ze echter nog een afspraak gemaakt met een firma om de tapijten op te kuisen. Op het moment dat Max een geil telefoontje pleegt met Andrea belt de tapijtcleaner aan. Het is een beeld van een vrouw (Valois), die verklaart dat ze nu een nieuw systeem gebruiken: de zuigmethode. Max stelt zich van alles voor bij de combinatie zuigen en de schoonheid, maar is toch verrast als hij ontdekt wat de 'zuigmethode' inhoudt. De eerste episode van het tweede seizoen van The Hunger. De films worden nu ingeleid door niemand minder dan David Bowie. Het is een korte, maar uiterst krachtige en efficiënte erotische griezelthriller met een verrassende ontknoping. Gerald Wexler baseerde het scenario op een kort verhaal van Rudy Kremberg. Fotografie is van François Protat. Dolby Surround.

Scanners III: The Takeover

1992 | Sciencefiction, Horror

Canada 1992. Sciencefiction van Christian Duguay en Christina Duguay. Met o.a. Valérie Valois, Liliana Komorowska, Daniel Pilon, Steve Parrish en Colin Fox.

Derde (en afschuwelijkste) aflevering in de serie SCANNERS. Komorowska is een weerzinwekkende, doorgedraaide spiritiste, die door drugsgebruik megalomaan wordt. Dit stuitende wezen kleedt zich als Madonna en praat als Freddy Krueger, terwijl ze mensen doodt doormiddel van hersengolven en probeert greep te krijgen op de mensheid door snode tv-uitzendingen. De eerste (en hopelijk laatste) gelegenheid om de strijd te zien tussen telekinese en kickboksen.