Lisa Todd

Acteur

Lisa Todd is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Galaxies are Colliding

1992 | Romantiek, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1992. Romantiek van John Ryman. Met o.a. Dwier Brown, Susan Walters, Karen Medak, Kelsey Grammer en James K. Ward.

VVMet de stem van Chuck Riley.

The Usual

1991 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1991. Drama van Eric Tretbar. Met o.a. Lisa Todd, Steve Epp, John Crozier, Eleanor St. Regis en Leonard Engman.

Tretbar schreef zelf het scenario voor zijn charmante low- budgetfilm, die hij op 16mm draaide, over de jonge Todd, die van de ouderlijke boerderij ergens in het Midden-Westen van de V.S. naar de stad Minneapolis trekt om als serveerster in een diner te gaan werken. Ze wordt verliefd op Epp. Hij vertrekt al snel naar New York, maar Todd blijft achter en raakt bevriend met Epps opvolger Crozier, die de kok is in de diner. Epp houdt telefonisch contact met haar, Todd kan niet kiezen tussen beide vereerders en houdt ze dan maar alletwee aan. Aardige film van een onafhankelijke filmer over kleine perikelen van alledag. Jim Zabilla stond achter de camera.

Blood Hook

1986 | Horror, Mysterie, Sportfilm

Verenigde Staten 1986. Horror van James Mallon. Met o.a. Mark Jacobs, Don Winters, Lisa Todd, Sara Hauser en Bill Lowrie.

Een maniak slaat zijn slag tijdens een viswedstrijd en vermoordt diverse hengelaars met een dodelijke werphengel. Misschien was deze absurde thriller bedoeld als lachfilm. Hoe dan ook: een stompzinniger film is moeilijk te bedenken.

The Doll Squad

1973 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Ted V. Mikels en Ted Mikels. Met o.a. Michael Ansara, Francine York, Anthony Eisley, John Carter en Rafael Campos.

Vanaf een onbewoond eilandje tracht een krankzinnig geworden geheim agent de wereldheerschappij te veroveren door onder meer de regering van de Verenigde Staten te chanteren. Een ploeg vrouwelijke commando's, 'The Doll Squad', moet deze dreiging zien te keren. Uitstekend geschikt voor wie wérkelijk eens een ernstig gestoorde film wil zien. GB-titel: SABRINA'S KILLER DOLLS. Ook bekend als HUSTLER SQUAD.

Woman Hunt

1972 | Erotiek

Filipijnen/Verenigde Staten 1972. Erotiek van Eddie Romero. Met o.a. John Ashley, Sid Haig, Lisa Todd, Eddie Garcia en Pat Woodell.

Een verschrikkelijk slechte imitatie van THE MOST DANGEROUS GAME, waarin ontvoerde vrouwen als prooi dienen. Het waardeloze spel van Todd als een lesbische sadiste in zwart leer zal zelfs haar 'Hee-Haw'-fans niet kunnen bekoren.

The Ballad of Andy Crocker

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van George McCowan. Met o.a. Lee Majors, Joey Heatherton, Jimmy Dean, Agnes Moorehead en Marvin Gaye.

De naam in titel refereert aan Vietnamveteraan (Majors) die naar huis terugkeert en daar geconfronteerd wordt met een paar belangrijke veranderingen: voormalige vriendin is getrouwd, voormalige zakelijke partner is misdadig. Niet helemaal een 'ballade', maar

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lisa Todd op televisie komt.

Reageer