Stefan Runge

Cameraman

Stefan Runge is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Im Namen der Gerechtigkeit

2001 | Thriller

Zwitserland/Duitsland 2001. Thriller van Stefan Jäger. Met o.a. Martin Schenkel, Mathias Gnädiger, Brigitte Beyeler, Anne-Marie Blanc en Daniel Bill.

Dorpskoddebeier Daniel Jentsch (Schenkel) bevindt zich in een lastig parket als een geheimzinnige afperser in het hoogseizoen het dorp onder een lawine dreigt te begraven. Hij wil van zijn terroristische actie afzien in ruil voor het hoofd van Daniels vader Adalbert (Gnädiger), de machtigste man ter plekke. Wie koestert er een wrok tegen Adalbert? Spannend verhaal in een fictief skioord in Wallis met veel toeristen, besneeuwde hellingen en de bedrijvige Zwitserse middenstand. Het scenario is van regisseur Jäger en Oliver Keidel. Het camerawerk is van Stefan Runge. Ook bekend als WHITE FEAR.

Misguided Angel

1998 | Thriller, Fantasy

Verenigde Staten/Zwitserland 1998. Thriller van Stefan Jaeger. Met o.a. Ken Beider, Jill Kneeland en Bruce Adel.

Jack (Beider) is een zwerver zonder doel in het leven. Hij is ervan overtuigd dat hij nooit meer van iemand zal houden en daarom heeft hij alle bruggen achter zich verbrand. Tot hij op een dag, ergens op een woeste afgelegen plek aan de kust, Jennifer (Kneeland) ontmoet, een wereldvreemde jonge vrouw die al heel haar leven in een vervallen huis woont met haar broer (Adel). Ze voelt instinctief het duistere geheim dat op Jack's ziel weegt. Tussen hen ontspint zich een wreed spel waarin de grenzen van werkelijkheid en fantasie meermaals overschreden worden. Toch moeten ze de confrontatie aangaan die ze allebei het meest vrezen: de liefde. Een romantische thriller die zich beweegt op het randje van de fantastiek. Het is een subtiel spel van metaforen, geconcentreerd rond het profane en de religie, goed en kwaad. Als je je opensteld voor de liefde ben je kwetsbaar. Jaeger schreef zelf dit scenario vol emotionele dubbelzinnigheid die niet steeds even toegankelijk of duidelijk is. Fotografie is van Stefan Runge.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stefan Runge op televisie komt.

Reageer