Filippo Ottoni

Regisseur

Filippo Ottoni is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

I Giorni randagi

1988 | Drama

Italië 1988. Drama van Filippo Ottoni. Met o.a. Sergio Rubini, Margherita Bui, Annalena Lombardi, Pino Insegno en Giorgio Vignali.

Verhaal over een groep jonge volwassenen, die onzeker hun toekomst zoeken. Hoofdpersoon is een onhandige, introverte jongeman, die op het verkeerde meisje verliefd wordt. Aangetrokken door het succes speelt hij rock-muziek, maar zijn meer concrete toekomst is bewaker te zijn in een museum voor Etruskische kunst. Er wordt wel goed gespeeld, maar het verhaal biedt weinig nieuws.

Asilo di polizia

1987 | Mysterie, Komedie

Italië 1987. Mysterie van Filippo Ottoni. Met o.a. David Landsberg, Lorin Dreyfuss, Valeria Golino, Christian De Sica en George Eastman.

Twee mislukte privé-detectives uit New York raken bekneld tussen twee rivaliserende bendes die de wereldkaashandel in handen proberen te krijgen. Hierdoor beleven de twee vele komische avonturen over de hele wereld. Het script werd geschreven door Landsberg en Dreyfuss en is soms grappig, maar grotendeels stompzinnig. Ottoni's regie is niet geweldig.

Dumb Dicks

1986 | Thriller

Verenigde Staten/Italië 1986. Thriller van Filippo Ottoni. Met o.a. David Landsberg, Lorin Dreyfuss, Christian De Sica, Valeria Golino en Rik Battaglia.

Het komische duo Landsberg en Dreyfuss was ook verantwoordelijk voor het scenario van deze geestige thriller over privè-detective Dreyfuss die Landsberg omwille van de poen in de leer neemt. Het camerawerk is van Giancarlo Ferrando. Ook bekend als DETECTIVE SCHOOL DROP-OUTS en PRIVATE DETECTIVES.

Questo si che è amore

1977 | Familiefilm

Italië 1977. Familiefilm van Filippo Ottoni. Met o.a. Christopher George, Gay Hamilton, Sven Valsecchi en Mauro Curi.

Het zoontje van een Britse tv-ster moet vanwege zijn bloedziekte - die hem zonder weerstand voor alle bacteriën maakt - in een steriele ruimte van een ziekenhuis verblijven. Hij doet van daaruit pogingen om zijn gescheiden ouders te herenigen. Teneinde voor de eerste en laatste keer Kerstmis bij zijn ouders te vieren, ontsnapt hij uit het ziekenhuis en kan dan ook de buitenwereld verkennen. Ongegeneerde smartlap, die zorgvuldig is gemaakt en doeltreffende regie van de kinderen heeft, zowel van de kranige patiënt als van zijn medeplichtige vriendje. De volwassenen zijn vlak getekend en gespeeld; maar een immense herdershond steelt uiteindelijk de show.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Filippo Ottoni op televisie komt.

Reageer