Ute Kittelberger

Acteur

Ute Kittelberger is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ludwig Ganghofer: Der Edelweisskönig

1975 | Drama, Misdaad, Actiefilm

Duitsland 1975. Drama van Alfred Vohrer. Met o.a. Robert Hoffmann, Adrian Hoven, Ute Kittelberger, Werner Umberg en Monika Dahlberg.

De jonge houtsnijder Ferdl wordt er van verdacht een officier te hebben vermoord. Hij beleeft vele avonturen, voordat hij zijn onschuld kan bewijzen. Tegen het romantische decor van de Beierse Alpen ontstond deze Heimatfilm, naar een roman van de geliefde schrijver Ludwig Ganghofer.

Zwei im siebten Himmel

1974 | Komedie, Muziek, Romantiek

Duitsland 1974. Komedie van Siggi Götz. Met o.a. Bernd Clüver, Peter Orloff, Rinaldo Talamoni, Alexander Grill en Ute Kittelberger.

Een beroemd Zuidamerikaans muziektrio mist het vliegtuig naar de Salzburger Festspiele. Alex, die ervoor verantwoordelijk is, roept zijn vrienden te hulp, wat natuurlijk voor opwinding zorgt. Een pretentieloze, met smartlappen doorspekte filmkomedie.

Wenn jeder Tag ein Sonntag wär

1973 | Komedie, Muziek

Duitsland 1973. Komedie van Harald Vock. Met o.a. Chris Roberts, Peter Weck, Lotte Ledl, Georg Thomalla en Heinz Reincke.

De eigenaar van een reisbureau gaat onder vermomming op vakantie in zijn eigen hotel. De hotelmanager krijgt daar lucht van, maar maakt de noodlottige vergissing een ander voor zijn baas aan te zien. Door schlagers omlijst is het allemaal nog minder te pruimen. Scenario van Sven Freiheit. Camerawerk van Heinz Hölscher.

Schloss Hubertus

1973 | Drama

Duitsland 1973. Drama van Harald Reinl. Met o.a. Robert Hoffmann, Karlheinz Böhm, Karl Lange, Ute Kittelberger en Klaus Löwitsch.

Dit natuurdrama rond het adellijke geslacht Egge, naar Ludwig Ganghofers miljoenenbestseller, werd opgenomen in de Duitse Alpen en eerder verfilmd in 1934 door Deppe en in 1954 door Weiss.'Reinl setzt eine grosse deutsche Kinotradition fort', heette het destijds, maar deze tv-film is zonder twijfel de minst boeiende van de drie versies.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ute Kittelberger op televisie komt.

Reageer