Augusto Varillas

Acteur

Augusto Varillas is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bajo la piel

1996 | Thriller, Fantasy, Horror

Spanje/Peru/Duitsland 1996. Thriller van Francisco J. Lombardi en Francisco Lombardi. Met o.a. Ana Risueño, Jose Luiz Ruiz Barahona, Gianfranco Brero, Jorge Velasquez en Diego Bertie.

Verlegen, jonge Percy Corso (Barahona) wordt commissaris van Palle, een klein stadje in het Noorden van Peru. De plaats is in rep en roer door een reeks rituele moorden volgens de traditie der Moche-Indianen. De Moche behoorden tot de gewelddadigste stam uit het pre-Inca tijdperk. Jonge mannen zijn onthoofd en hun ogen zijn uit de kassen gerukt. Percy komt in contact met de Spaanse pathologe Marina (Risue[KA6]no) en de conservator van het instituut voor Moche-cultuur, professor Pinto (Brero). Met hun hulp komt hij op het spoor van de moordenaar. Percy's gevoelens voor Marina veroorzaken onderhuidse spanningen bij hem waarover hij geen macht heeft. Zo ontdekt hij de duistere kant die in ieder mens schuilt en net zo oud is al de mensheid zelf. Een vreemde, mystieke thriller met een uiterst broeierige sfeer. Het originele verhaal boeit tot op het einde, maar zit niet steeds even logisch in elkaar. Het scenario van Augusto Cabada vermengt op interessante wijze de mythen van de legendarische Moche- Indianen. Het camerawerk is van Teo Delgado. Waarschijnlijk niet ieders kopje thee. Dolby Stereo S.R. Digital.

Gregorio

1985 | Drama

Peru 1985. Drama van Fernando Espinoza. Met o.a. Stefan Kaspar, Alejandro Legaspi, Mario León de la Torre, Vetzy Pérez-Palma en Augusto Varillas.

De onvermijdelijke desintegratie van de boer van de Andes wordt gepersonifieerd door een jongen die op zoek is naar vrijheid en onafhankelijkheid in een vijandige sociale omgeving. Soort sociale documentaire gemaakt door de groep Grupo Chaski waartoe naast de drie genoemde regisseurs ook Maria Barea en Susana Pastor behoren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Augusto Varillas op televisie komt.

Reageer