James Daughton is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Mad About You

1988 | Romantiek, Muziek, Komedie

Verenigde Staten 1988. Romantiek van Lorenzo Doumani. Met o.a. Claudia Christian, Joseph Gian, Shari Shattuck, Adam West en James Swann.

Zwakke rolprent met Christian in de rol van een rijk meisje dat verliefd wordt op een rockzanger (Gian). Artieste Lola Falana heeft een minirol als secretaresse.

Blind Date

1984 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1984. Thriller van Nico Mastorakis. Met o.a. Joseph Bottoms, Kirstie Alley, James Daughton, Keir Dullea en Lana Clarkson.

Een zich voortslepende thriller over een blinde zakenman die kan 'zien' met behulp van een computergestuurd, ingeplanteerd oog, en over een moordlustige chirurg, die vrouwen aan reepjes snijdt.

The Beach Girls

1982 | Komedie

Verenigde Staten 1982. Komedie van Pat Townsend. Met o.a. Debra Blee, Val Kline, Jeana Tomasina, James Daughton en Adam Roarke.

Drie meisjes organiseren in het riante huis van de afwezige oom van een van hen een wild feest, dat nog een stuk wilder wordt door een partij op het strand aangespoelde marihuana. Allerbelabberdst.

Swim Team

1979 | Sportfilm

Verenigde Staten 1979. Sportfilm van James Polakoff en James Polakof. Met o.a. James Daughton, Stephen Furst, Richard Young, Jenny Neumann en Buster Crabbe.

Het draait om twee vragen: Zouden The Whalers, een zwemploeg, nu eens winnen nadat ze zeven jaar achtereen hebben verloren? En ten tweede: Kun je deze verschrikkelijke film tot het eind toe uitzitten?

Malibu Beach

1978 | Muziek, Komedie

Verenigde Staten 1978. Muziek van Robert J. Rosenthal en Robert Rosenthal. Met o.a. Kim Lankford, James Daughton, Susan Player-Jarreau, Stephen Oliver en Michael Luther.

BEACH BLANKET BINGO-stijl - 1970 - zonder Franke en Annette en met stickies in plaats van drank. Als je echt wanhopig bent ...