Bonbon

Acteur

Bonbon is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Prune des bois

1979 | Familiefilm

België 1979. Familiefilm van Marc Lobet. Met o.a. Christian Marin, Lionelle Lamy, Bonbon, Arlette Biernaux en Michel Castel.

Een groepje kinderen vindt in het bos een te vondeling gelegd kindje. Ze besluiten het kindje te verbergen en het zelf te verzorgen, uit vrees dat de volwassenen het anders in een weeshuis zullen plaatsen. Charmante kinderfilm die tevens de aandacht vestigt op het wonderschone van de natuur. Scenario van Kathleen de Bethune en Marielle Paternostre. Er bestaat een Nederlandstalige versie onder de titel BOSKAATJE.

King Singer

1977 | Komedie

België 1977. Komedie van Richard Olivier. Met o.a. André Burton, Sonia Dufour, Alain Soreil, Caroline Van en Viviane Collet.

Domme grappen rond het thema van het Watergate-schandaal (daar moet de kijker echter wel iets van af weten). Regisseur en schrijver van het scenario en de dialogen, Olivier, biedt geen weerstand tegen langdradigheid. Een uitgerekt plot, dat zo langdurig bij allerlei bijzaken stilstaat, dat de vraag rijst wat nu precies zijn bedoelingen waren. Met enkele, want dat valt niet te ontkennen, goede visuele grappen is er nog geen film.

Jambon d'Ardenne

1977 | Komedie

België/Frankrijk 1977. Komedie van Benoît Lamy en Benoit Lamy. Met o.a. Annie Girardot, Ann Petersen, Christian Barbier, Dominique Drouot en Nathalie Van De Walle.

De concurrentiestrijd in een dorpje in de Ardennen tussen een restaurant en een recht daartegenover staande friteskraam. Olie op het vuur als de zoon van de restauranteigenares verliefd wordt op de dochter van de friteskraameigenares. Na een echte veldslag blijven beide eigenaressen met de brokken zitten. Een zeer goede milieuschets met goede vertolkingen van Girardot en Petersen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bonbon op televisie komt.

Reageer