Deborah Nichols

Producer

Deborah Nichols is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Carnal Confessions

2004 | Misdaad

Verenigde Staten 2004. Misdaad van P.G. Sanford. Met o.a. Wendy Rice, Chris Gustafson, Lane Anderson, Star E. Knight en Tess Broussard.

Het tot op de draad versleten scenario van Steve Martel gaat over misdaad en wellust. Aantrekkelijke Melody Thomas (Rice) geeft goede raad aan tv-kijkers in haar hartsrubriek. Ze ontvangt foto`s van aantrekkelijke jonge dames met vage aanwijzingen en later blijken de meisjes het slachtoffer van een seriemoordenaar. Een primeur ruikend gaat ze op haar eigen houtje op onderzoek uit, maar helpt algauw smeris Brad Jameson (Gustafson) bij het onderzoek en Brad helpt op zijn beurt haar weer uit de kleren. Omdat Melody`s ex-vriend Ron Adams (Johnson) de stad uit is, kan Melody eindelijk haar schade inhalen. Ondertussen beginnen de lijken zich op te stapelen, maar dan hebben de meeste kijkers wel een idee, waar de schoen hem wringt. Zoals gebruikelijk is het verhaal ondergeschikt aan de lenige lichamen van de rollen, die nogal wat van hun naakte huid laten zien, maar niet alles. Vooral voor de fans van Rice een delicatesse, maar Dukes als Nadia mag er zeker zijn. Het camerawerk is van Carl Gavin.

Behind Bedroom Doors

2003 | Erotiek

Verenigde Staten 2003. Erotiek van Lawrence Stern. Met o.a. Nicole Sheridan, Brook LaVelle, Monique Alexander, Eric Carrington en Chris Gustafson.

Abby (LaVelle) is afkomstig uit Houston in Texas, en neergestreken in een nieuwe stad. Algauw heeft ze twee minnaars van klasse: James Fenway (Carrington), een jurist die officier van justitie wil worden en Gabe Harris (Gustafson), een plastisch chirurg, die getrouwd is met Lilly (Sheridan). Abby weet het een en ander door bekentenissen in de sponde, wat ze zou kunnen gebruiken om er beter van te worden, maar ze heeft te maken met slimme jongens. James, die gehuwd is met Vivian (Kruis), is vast van plan zijn doel te bereiken en chantage komt niet in zijn vocabulaire voor. Een uiterst mager verhaaltje om redelijk bedekt bloot in te verpakken. Het spel en het scenario van Denise Monroe zijn van nul en generlei waarde. Het camerawerk is van Chuck d'Ayala.

Desires of Innocence

1997 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1997. Thriller van Eric Gibson. Met o.a. Simon Page, Gabriella Hall, Lara Nelms, Jill Tompkins en John McCafferty.

Een sexy trio dat bestaat uit Amanda (Hall), Valerie (Nelms) en Kelly (Thompkins), is hard aan vakantie toe. Ze besluiten te gaan ontspannen in Mexico City. Bij aankomst op het vliegveld wordt per ongeluk een koffer met sexy ondergoed verwisseld met de koffer van iemand anders. Pas halverwege de film krijgen de dames het in de gaten als er aantrekkelijke jongens komen om hun eigendom op te eisen. Die koffer bevat namelijk zwart geld dat gewit moet worden. Hoewel de ontmoeting met de heren als riskant beschouwd mag worden - het zijn immers schurken - wordt het een gezellig treffen met een hoop vriendelijk gestoei, pseudo seks enz. De spelprestaties en het als thriller mislukte scenario van Jalee Bailey staan op een uiterst laag niveau. Sommige mensen beweren dat de film een adequaat slaapmiddel is. De muziek is zo blikkerig dat je beter het geluid kunt uitschakelen en dan hoor je het nepperige gehijg en dito gesteun tenminste ook niet. Dit lopende bandwerkje is alleen te harden voor de fans van Hall. Het is de tot nu toe enig bekende soft-porno van Nelms. Thompkins heet in werkelijkheid Tompkins zonder h, maar dat kan niemand een barst schelen. Het camerawerk is van Keith Holland. Ook bekend als INDECENT OBSESSION.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Deborah Nichols op televisie komt.

Reageer