Francesco Acquaroli

Acteur

Francesco Acquaroli is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Dogman

2018 | Drama

Italië/Frankrijk 2018. Drama van Matteo Garrone. Met o.a. Adamo Dionisi, Francesco Acquaroli, Edoardo Pesce, Laura Pizzirani en Marcello Fonte.

Stadse western gebaseerd op de gruwelijke moord die in de jaren tachtig in Italië werd gepleegd door een doorgesnoven hondentrimmer.

Short Skin - I dolori del giovane Edo

2014 | Komedie, Drama

Italië 2014. Komedie van Duccio Chiarini. Met o.a. Matteo Creatini, Francesca Agostini, Nicola Nocchi en Francesco Acquaroli.

Gevoelig drama over schuchtere tiener die lijdt aan een nogal merkwaardige penisziekte, waardoor hij elke vorm van vrouwelijk contact vermijdt. En dat terwijl iedereen in zijn omgeving maar met één ding bezig is: seks.

Le Rouge et le Noir

1997 | Romantiek, Historische film, Drama

Frankrijk/Duitsland/Italië 1997. Romantiek van Jean-Daniel Verhaeghe. Met o.a. Carole Bouquet, Judith Godrèche, Claude Rich, Bernard Verley en Pierre Vernier.

De slim gecaste Kim Rossi Stuart - die de rol speelt van timmermanszoon Julien Sorel - is zo'n onmiskenbaar mooie jongen, denk aan het type prins William, dat het al vanaf het begin op z'n minst twijfelachtig is of hij ooit priester zal worden. Zelfs al lijkt iedereen, hijzelf incluis, daar van uit te gaan. Als onbedoeld rokkenjager heeft hij in ieder geval een gouden toekomst. Sorel zelf laat zijn ware kwaliteiten in deze eerste aflevering nog zo'n beetje in het midden. Wie 'Le rouge et le noir' nog helder 'op het netvlies heeft', weet wat er gaat volgen, al valt er hier en daar nog wel wat nieuws te beleven. Met fraai versneden beelden, geraffineerde close-ups en een muziekje op z'n tijd levert regisseur Verhaeghe appetijtelijk en eigentijds kostuumwerk af. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Henri Stendhal.

La Monaca di Monza

1987 | Drama, Erotiek

Italië 1987. Drama van Luciano Odorisio. Met o.a. Myriem Roussel, Alessandro Gassman, Renato De Carmine, Alina De Simone en Augusto Zucchi.

Een slechte edelman, Osio, woont tegenover Virginia, een jonge non. Ze worden verliefd op elkaar en hij bezoekt Virginia's cel waar zij de liefde bedrijven. Het schandaal bereikt het bisdom terwijl Osio een aantal misdaden begaat om de schuld van de non te verbergen. Virginia wordt gearresteerd terwijl Osio vlucht en later wordt gedood door fortuinzoekers. Het camerawerk is imponerend en de nogal zwakke acteerprestaties worden gecompenseerd door de erotische scènes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Francesco Acquaroli op televisie komt.

Reageer