Kevin Smith

Regisseur, Acteur

Kevin Smith is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cop Out

2010 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 2010. Komedie van Kevin Smith. Met o.a. Bruce Willis, Tracy Morgan, Adam Brody, Michelle Trachtenberg en Juan Carlos Hernández.

Lolbroekregisseur Kevin Smith (Jay and Silent Bob Strike Back) wilde altijd al een interraciale buddy politiefilm maken, zoals zijn geliefde jeugdfilms 48 Hrs. en Beverly Hills Cop. Het werd Cop Out, met Bruce Willis als de stereotiep chagrijnige blanke agent, en komiek Morgan in de rol van de jonge uitgelaten zwarte agent. Met ruim veertig filmverwijzingen neigt de film naar een eerbiedige hommage, maar de gein is dermate uitbundig dat Cop Out feitelijk op zichzelf staat als een hedendaagse versie van de jaren tachtig lachfilms.

An Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder

2006 | Documentaire, Komedie

Verenigde Staten 2006. Documentaire van J.M. Kenny. Met o.a. Kevin Smith, Jason Mewes en Jennifer Schwalbach Smith.

Filmmaker Kevin Smith (1970) wordt sinds films als Clerks I & II, Chasing Amy en Jay and Silent Bob aanbeden als een halfgod van het type Amerikaanse Generatie X-humor dat wordt gekenmerkt door ironische zelfverachting en behaagzieke lamlendigheid. Zijn An Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder is een tweede registratie van zijn cabareteske onemanshow in Toronto en Londen waar hij uitgebreid vragen beantwoordt uit het publiek. Of, zoals hij het zelf zegt: 'een avondje met langdradige grappen zonder clou van een man die rondhuppelt als een chimpansee'.

Warriors of Virtue: The Return to Tao

2002 | Fantasy

Australië 2002. Fantasy van Michael Vickerman. Met o.a. Nathan Phillips, Jeff Carrara, Kevin Smith en Nina Liu.

Dogon heeft het Land van Tao volledig in zijn macht. Kort nadat de achttienjarige Ryan en zijn vriend Chucky bij een krijgsgevecht in Peking arriveren, komen zij in het Land van Tao terecht. Hier moeten zij strijden tegen Dogon. Ryan beseft niet dat het geen toeval is. Hij en zijn vrienden zijn namelijk uitverkorenen; zij zijn de volgende Warriors of Virtue.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kevin Smith op televisie komt.

Reageer