Neus Asensi

Acteur

Neus Asensi is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tempus Fugit

2003 | Sciencefiction, Thriller

Spanje 2003. Sciencefiction van Enric Folch. Met o.a. Xavi Mira en Neus Asensi.

Horlogemaker Ramon krijgt bezoek uit de toekomst. Aan de vooravond van de Champions League-finale tussen C.F. Barcelona en Real Madrid vertelt een vreemde knakker met blonde haren en helblauwe ogen, die met behulp van pilletjes door de tijd kan reizen, Ramon dat hij vier dagen heeft om de wereld te redden.

Arachnid

2001 | Avonturenfilm, Horror, Sciencefiction

Spanje 2001. Avonturenfilm van Jack Sholder. Met o.a. Chris Potter, Alex Reid, José Sancho, Neus Asensi en Ravil Isyanov.

Een team wetenschappers onderzoekt op een afgelegen eiland een serie mysterieuze aanvallen van spinnen. Het neerstorten van een UFO heeft een mutatie bij spinnen teweeg gebracht waardoor deze in razendsnel tempo evolueren.

El corazon del guerrero

2000 |

Spanje 2000. Daniel Monzón. Met o.a. Juan Diaz, Neus Asensi en Santiago Segura.

Een team wetenschappers onderzoekt op een afgelegen eiland een serie mysterieuze aanvallen van spinnen. Het neerstorten van een UFO heeft een mutatie bij spinnen teweeg gebracht waardoor deze in razendsnel tempo evolueren.

Torrente, brazo tonto de la ley

1998 | Komedie, Thriller

Spanje 1998. Komedie van Santiago Segura. Met o.a. Santiago Segura, Javier Cámara, Neus Asensi, Chus Lampreave en Tony Leblanc.

Torrente (Segura) is alles behalve wat je van een politieman zou verwachten. Hij is racistisch, drinkt overmatig, beschouwt vrouwen als vlees om zijn lusten op bot te vieren en kan met moeite een druppel whiskey in de fles laten. Tot overmaat van ramp is hij een vurige supporter van de legendarische voetbalploeg Atletico Madrid. Als Torrente ontdekt dat de maffia zijn wijk gebruikt om drugs te dealen en zwart geld wit te wassen kan hij dit niet ongestraft laten gebeuren. Hij moet kost wat kost zijn territorium verdedigen en wie weet hangt er nog een mooie promotie aan vast? Een krankzinnige misdaadkomedie van en met de Spaanse cultfiguur Segura, die hiermee zijn eerste langspeler inblikte. De humor is niet steeds even fijnzinnig, maar in zijn beste momenten is hij kostelijk absurd. Iets kennen van de plaatselijke Spaanse actualiteit is niet noodzakelijk, maar zal het cynisme van bepaalde grappen wel duidelijker maken. Segura schreef zelf het scenario. Carles Gusi stond in voor de fotografie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Neus Asensi op televisie komt.

Reageer