Fabio de Agostini

Regisseur

Fabio de Agostini is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Le Lunghe notti delle Gestapo

1977 | Erotiek, Oorlogsfilm

Italië 1977. Erotiek van Fabio de Agostini. Met o.a. Fred Williams, Ezio Miani, Isabelle Marchal, Nando Marineo en Rosita Toros.

Een SS-luitenant, die betrokken was bij de vlucht van Hess, wordt door Himmler gedwongen om te integreren in een complot van Duitse grootindustriëlen tegen Hitler. Hij organiseert voor hen een grote orgie in een afgelegen kasteel. Alle deelnemers worden 's ochtends geëxecuteerd door de SS. Na het succes van SALON KITTY beleefde de'hakenkruisporno' een Italiaanse hoogbloei. Vakmatig en wat betreft het acteren is dit een van de kwalitatief betere voorbeelden van het genre, maar niettemin onfris en volstrekt verwerpelijk.

Belle d'amore

1971 | Drama, Erotiek

Italië/Frankrijk 1971. Drama van Fabio de Agostini. Met o.a. Bruno Garcin, Paola Tedesco, Daniel Sola, Luisa Giulietti en Giorgio Penna.

Een aantal sociologie-studenten documenteert zich voor een scriptie over prostitutie, waarbij een studente zichzelf als tippelaarster uitgeeft, om dieper in het milieu te komen. Hoewel een medestudent haar redt van de dreigende pooiers verkiest ze een ander boven hem. Op een uit de hand gelopen studentenfeest houdt de versmade jongen een pleidooi voor de zuivere liefde. Visuele kitsch en nadrukkelijke close-ups leveren een verwarrend resultaat op, waarbij niet meer uit te maken valt wie wie en waar is, voorzover iemand dat nog mocht interesseren. Pretenties op dialoogniveau zijn nog erger en gaan van citaten van Schopenhauer en Mao tot Blaise Pascal en Hugh Hefner.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fabio de Agostini op televisie komt.

Reageer