Gaspar 'Capulina' Henaine

Acteur

Gaspar 'Capulina' Henaine is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Un Par a todo dar

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Dacia González en Raúl Meraz.

Twee jongemannen kopen een stuk grond dat een begraafplaats blijkt te zijn die in het territorium van een gemaskerde bandiet ligt die 'El Esqueleto' wordt genoemd. Ze besluiten hem te ontmaskeren. Zoals gewoonlijk hadden 'Viruta' en 'Capulina' in deze komedie de hulp nodig van een ander genre, in dit geval dat van gemaskerde bandieten van het Zorro-type. Middelmatig, zonder echt slecht te zijn.

Pegando con tubo

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Rosita Navarro en Socorro Navarro.

Twee jongemannen treden toe tot het politiekorps en worden snel geconfronteerd met een gevaarlijke bandiet. Een bedroevende komedie.

Limosneros con garrote

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Kippy Casado en Arturo 'Bigotón' Castro.

Twee mannen nemen een in de steek gelaten meisje op in hun huis en moeten dan een groot aantal verschillende baantjes aannemen om haar te kunnen onderhouden. Een niet erg originele en zwakke komedie.

Dos tontos y un loco

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Manuel 'Loco' Valdés en Kippy Casado.

Dankzij een fout in de kranten, wordt een schoenpoetser aangezien voor een prins en opgenomen in een luxueus internaat. De inventieve 'Loco' Valdés vergaat in een oceaan van platvloersheid en domme zelfingenomenheid in deze deprimerende komedie.

Cómicos y canciones

1960 | Komedie, Misdaad

Mexico 1960. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Silvia Fournier en Jaime Fernández.

Een journalist en een persfotograaf houden een interview met een beruchte misdadiger, maar verliezen de door hen gemaakte reportage. Nogal saai, ondanks de twee goed acterende hoofdrolspelers.

El Dolor de pagar la renta

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Cesáreo 'Pulgarcito' Quezadas en Lilia Guízar.

Om de operatie van een kind te kunnen bekostigen drukt een jongen al het geld dat de buren hem hebben toevertrouwd om de huur van hun woningen te betalen achterover, en haalt zich daarmee grote ellende op de hals. Kinderachtig.

Dos locos en escena

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Flor Silvestre en Marina Camacho.

In een theater wordt de administrateur vermoordt en het lijk verstopt in de kleedkamer van de vriendin van de hoofdrolspeler. Die moet het lijk met zijn helper laten verdwijnen om te voorkomen dat de verdenking op het meisje valt. Plagiaat van EL FANTASMA DE LA OPERETA en van de films met de Mexicaanse acteur FU MAN CHU, vol trucages, lijken, enz. Nogal pijnlijk.

Dos criados malcriados

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Lorena Velázquez en Teresa Velázquez.

Om te doen alsof hij vermogend is en zodoende een van zijn dochters uit te kunnen huwelijken, huurt een geruïneerde man een luxueus huis en twee knechten om een vermeende graaf te kunnen onthalen. Een thema dat steeds weer terugkeert in de Mexicaanse film van die tijd. Volkomen oninteressant.

Los Tigres del desierto

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Lorena Velázquez en Rodolfo Landa.

Twee vrienden, een tikkeltje onhandig, moeten de ontvoerde kleinzoon van een sultan bevrijden en steken zich zo behoorlijk in de nesten. Een niet onverdienstelijke komedie in de stijl van Laurel en Hardy.

Angelitos del trapecio

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Cesáreo Quezadas en Maricruz Olivier.

Als gevolg van allerlei verwikkelingen moeten twee zwervers als clowns optreden in een circus. Zoals zovele komieken vóór hen, is thans aan Viruta en Capulina de beurt om zich in de ambiance van het circus te begeven. Het resultaat is om te huilen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gaspar 'Capulina' Henaine op televisie komt.

Reageer