Yehoram Gaon

Acteur

Yehoram Gaon is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Entebbe: Operation Thunderbolt

1977 | Historische film, Actiefilm, Oorlogsfilm

Israël 1977. Historische film van Menahem Golan. Met o.a. Yehoram Gaon, Klaus Kinski, Assaf Dayan, Shai K. Ophir en Sybil Danning.

Denderend verslag van vermaarde overval door Israëlische commando's op 4 juli 1976 om 104 gekaapte passagiers uit een vliegtuig op Entebbe in Oeganda te bevrijden. Het stempel van officiële Israëlische goedkeuring dat aan deze film werd verleend, alsook de regeringsmedewerking en de toegewijde vertolkingen van een voornamelijk Israëlische rolbezetting maken, dat deze versie de twee met sterren beladen Amerikaanse dramatiseringen, RAID ON ENTEBBE en VICTORY AT ENTEBBE, overtreft.

Kazablan

1974 | Musical

Israël 1974. Musical van Menahem Golan. Met o.a. Yehoram Gaon, Arie Elias, Efrat Lavie en Joseph Graber.

Een vervelende musical die speelt in het Oude Jaffa en Jeruzalem; gebaseerd op een populaire toneelvoorstelling. Gaon (die de rol ook op toneel speelde) is een oorlogsheld, die zijn buurt voor sloop wil behoeden en er een romance op de koop toe bij krijgt. Wat niet te redden valt, is de ellende van de film zelf.

Ha' pretza ha' gdola

1970 | Oorlogsfilm

Israël 1970. Oorlogsfilm van Menahem Golan. Met o.a. Rick Jason, Peter Brown, Yehoram Gaon, Yosepph Shiloah en Arik Lavi.

Israëlische commando's ondernemen een aanval op een Egyptische gevangenis, waar collegae worden gemarteld. Deze onderhoudende avonturenfilm is tevens een propaganda-rolprent voor Israël en toont een rechtschapen en nobel volk in de slag met een verwerpelijk buurland. Scenario van Joseph Gros en Golan.

Every Bastard a King

1970 | Romantiek, Oorlogsfilm

Israël 1970. Romantiek van Uri Zohar. Met o.a. Pier Angeli, William Berger, Oded Kotler, Yehoram Gaon en Ori Levy.

Dit verhaal over een journalist en zijn minnares, geschilderd tegen de achtergrond van de Zesdaagse Oorlog, tussen Egypte en Israël, is met de losse hand in elkaar gezet; geen enkele reden om zo iets te gaan zien. Voor tv hertiteld: EVERY MAN A KING.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yehoram Gaon op televisie komt.

Reageer