Mirella Pamphili

Acteur

Mirella Pamphili is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Django sfida Sartana

1970 | Western

Italië 1970. Western van Pasquale Squitieri. Met o.a. George Ardisson, Tony Kendall, Jose Torres, Bernard Faber en Adler Gray.

Het gebruikelijke gooi- en smijtwerk zoals dat in spaghetti-westerns plaatsvindt. Squitieri (schuilnaam William Redford) was tevens de scenarist. Zijn product is niet bepaald opwindend of spannend.

Scusi, lei conosce il sesso?

1968 | Familiefilm, Documentaire

Italië 1968. Familiefilm van Vittorio de Sisti. Met o.a. Gianni Pulone en Mirella Pamphili.

Een zogenaamde documentaire over voortplanting en geboorte, waarin de belangrijkste voorstanders een gastrolletje spelen als de ouders van twee nieuwsgierige kinderen die willen weten hoe kinderen geboren worden. Een achterhaalde film, die eindigt met filmfragmenten van een echte geboorte.

Due + cinque: missione Hydra

1966 | Sciencefiction

Italië/Frankrijk 1966. Sciencefiction van Pietro Francisci. Met o.a. Anthony Freeman, Eleonore Ruffo, Roland Lesaffre, Leontine Snell en Gordon Mitchell.

Een onderzoek van een geoloog naar een zich uitbreidende radioactieve straling leidt tot de ontdekking van een ruimteschip met drie buitenaardse wezens, die hem met zijn assistenten naar de planeet Hydra ontvoeren. Ze maken een reis door de tijd, waarbij zowel de beschaving op aarde als op Hydra blijkt vernietigd. Deze houterige en slecht getruceerde sf-film haakt in op de angst voor het 'gele gevaar' door een Chinese geleerde de aanstichter van alle kwaad te maken. De dochter van de geoloog wordt gespeeld door de Nederlandse Blue Bell-girl Snel, die in de credits als Snell vemeld staat. Ook bekend als 2 + 5: MISSIONE HYDRA, STAR PILOTS en TWO + FIVE MISSION HYDRA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mirella Pamphili op televisie komt.

Reageer