Shimpal Lelisi

Acteur

Shimpal Lelisi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sione's Wedding

2006 | Komedie, Romantiek

Nieuw-Zeeland 2006. Komedie van Chris Graham. Met o.a. Robbie Magasiva, Oscar Kightley, Shimpal Lelisi, Pua Magasiva en Iaheto Ah Hi.

Vier lompe Samoaanse vrienden in Auckland (Nieuw-Zeeland) mogen op last van de dominee niet naar de bruiloft van een broer, tenzij ze allen een heuse vriendin meenemen. Wat volgt is de zoektocht van de kinderachtige mannen naar ware liefde, volgens de beduimelde subcultuurformule die eerder aansloeg in My Big Fat Greek Wedding. De film was een groot succes in Nieuw-Zeeland, maar de onbevooroordeelde kijker elders zal wellicht moeite hebben met de houterige kameraadschap tussen de mannen, de hakkelende regie en het gebrek aan originele vondsten in de marge van het voorspelbare verhaal.

Nightmare Man

1999 | Misdaad, Fantasy

Verenigde Staten 1999. Misdaad van Jim Kaufman. Met o.a. Lee Horsley, Jan Rubes, Margot Kidder, Charles Edwin Powell en Adam Frost.

Ed Cody is een betrouwbare politieagent in Los Angeles. Op een dag komt hij oog in oog te staan met een gewapende man. Op mysterieuze wijze overleeft Ed zijn kogel en ziet hij het verleden van de gewapende man. Later blijkt dat Ed paranormaal begaafd is en dat helpt hem bij het oplossen van politiezaken, ondanks dat zijn collega's dit niet zo op prijs stellen

Topless Women Talk About Their Lives

1997 | Komedie

Nieuw-Zeeland 1997. Komedie van Harry Sinclair. Met o.a. Danielle Cormack, Joel Tobeck, Ian Hughes, Willa O'Neill en Shimpal Lelisi.

Ant schrijft een filmscenario over topless vrouwen, Liz is zwanger, vergeet abortus te plegen en weet nog niet welke vader ze bij het kind zal kiezen. Geoff leert zichzelf breien en Pue hoopt dat iedereen altijd aardig doet. Regisseur Harry Sinclair bedacht een mozaïekachtige structuur, waarin met ironie naar het moderne leven van een aantal vriendinnen in Auckland wordt gekeken. (IdH/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shimpal Lelisi op televisie komt.

Reageer