Vladimir Steklov

Acteur

Vladimir Steklov is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Process

1989 | Misdaad

SU 1989. Misdaad van Alexey Simonov. Met o.a. Rim Ayupov, Vladimir Steklov, Vladimir Kachan, Galina Shchepetnova en Vladimir Samoylov.

Een middelmatige, documentaire-achtige film over een verkoper die wordt beschuldigd van oplichting. In de film wordt een voor de hand liggend gegeven uitgewerkt, zodat iedereen straks kan roepen: zie je wel, mensen worden verpest door het communisme.

Vory v zakone

1988 | Misdaad

SU 1988. Misdaad van Yuri Kara. Met o.a. Anna Samokhina, Valentin Gaft, Vladimir Steklov, Boris Shcherbakov en Arnis Licitis.

De eerste misdaadfilm over gangsters van de Sovjets. Een jonge kelner en zijn vriendin, die min of meer betrokken zijn bij een bende, proberen zich teweer te stellen tegen de organisatie.

Vam chto, nasha vlast' ne nravitsia?!

1988 | Komedie

SU 1988. Komedie van Anatoli Bobrovski. Met o.a. Andrei Petrov, Marina Politsemayko, Vladimir Steklov en Liubov' Polechina.

Een tragi-komedie over een ouder echtpaar dat in een flatgebouw woont. De oudjes kunnen 's ochtends nooit naar buiten, want de voordeur wordt geblokkeerd door een slapende dronkaard. Ze willen de deur omhangen, zodat die naar binnen toe opengaat, maar dan gaat er een vierkante meter gemeenschappelijke ruimte verloren. De buren ondernemen onmiddellijk actie. De film gaat over een specifiek Russisch probleem en de bijbehorende mentaliteit.

BOMZh, Bez opredelennogo mesta zhitelstva

1988 | Drama

SU 1988. Drama van Nickolai Skuybin. Met o.a. Vladimir Steklov, Sergey Kharvat, Tamara Siomina en Valentin Migunov.

Dit is de eerste film, die aandacht schenkt aan het zwerversprobleem in de Sovjetunie. Een man die na jaren een zwerversbestaan te hebben gevoerd, keert terug naar huis en ontmoet daar iemand die die hem - geheel bij abuis - aanziet voor zijn zoon. Ze brengen samen de dag door en komen dicht tot elkaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vladimir Steklov op televisie komt.

Reageer