Maximilian Brückner

Acteur

Maximilian Brückner is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Die Insassen

2015 | Drama

Duitsland 2015. Drama van Franziska Meyer Price. Met o.a. Wolfgang Stumph, Maximilian Brückner en Thomas Kügel.

Na een zenuwinzinking belandt de financieel directeur Wilhelm Löring in een een psychiatrische kliniek. Daar probeert hij zijn medepatiënten voor financiële transacties te interesseren.

Selbstgespräche

2008 | Drama, Komedie

Duitsland 2008. Drama van André Erkau. Met o.a. Maximilian Brückner, August Zirner, Antje Widdra en Johannes Allmayer.

Ze werken alle drie bij hetzelfde callcenter, maar Sacha, Marie en Adrian kennen elkaar niet, laat staan elkaars dagdromen. Ondertussen moet hun chef Richard iets verzinnen om de omzet van het bedrijf te verhogen. Komedie rond enkele telefonisten die proberen op vernieuwende manieren hun klanten aan zich te binden, maar ondertussen liever architect of showmaster zouden zijn. De opzet mag aardig zijn, Selbstgespräche heeft weinig verrassends te bieden. Hoewel, de oplettende kijker zou undercover journalist Günter Wallraff in een cameorol kunnen zien langskomen.

Tatort: Der Tote vom Straßenrand

2007 | Thriller

Duitsland 2007. Thriller van Rolf Schübel. Met o.a. Lale Yavas, Gregor Weber en Maximilian Brückner.

Een man valt midden in de spits dood uit zijn auto. Lijkschouwer Rhea Singh vermoedt dat er meer achter zit dan een hartstilstand en hoofdinspecteur Franz Kappl en zijn team starten een onderzoek. De zaak blijkt complex en vergt het uiterste van Kappl en Deininger. Singh wordt ondertussen gestalkt

Rabenbrüder

2006 | Misdaad, Drama

Duitsland 2006. Misdaad van Bernd Lange. Met o.a. Carlo Ljubek, Hanno Koffler, Maximilian Brückner en Kristina Karst.

Als in de cinema een jongeman uit de gevangenis komt die zijn leven wil beteren, weet de ervaren kijker dat er al snel iets ernstig in de soep zal lopen. Zo gaat het ook in deze Duitse film, waarin ex-delinquent Raff een ongeluk veroorzaakt en door zijn vrienden wordt geholpen dat te verbloemen, wat tot complicaties en schuldgevoelens leidt. Regiedebuut van de scenarioschrijver van het geslaagde Requiem uit 2006 werd in eigen land vergeleken met Scorseses Mean Streets - een beetje veel eer, maar sfeervol en mooi gefilmd is het misdaaddrama zeker.

Männer Wie Wir

2004 | Sportfilm

Duitsland 2004. Sportfilm van Sherry Horman. Met o.a. Maximilian Brückner, David Rott, Lisa Potthoff en Dietmar Bär.

Keeper blijkt homo, tot afschuw van zijn team. Hij daagt ze uit voor een wedstrijd tegen een nog samen te stellen homoteam om te bewijzen dat homofielen wel kunnen voetballen.

Allein

2004 | Drama

Duitsland 2004. Drama van Thomas Durchschlag. Met o.a. Lavinia Wilson, Maximilian Brückner, Richy Müller en Victoria Mayer.

Keeper blijkt homo, tot afschuw van zijn team. Hij daagt ze uit voor een wedstrijd tegen een nog samen te stellen homoteam om te bewijzen dat homofielen wel kunnen voetballen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maximilian Brückner op televisie komt.

Reageer