Sergej Rachmaninov

Componist

Sergej Rachmaninov is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Na Irtyshe

1992 | Historische film

Rusland/Frankrijk 1992. Historische film van Viacheslav Sorokin. Met o.a. Stepan Chaizov, Nikolai Pavlov, Viktor Gogolev en Elena Rufanova.

De film is gebaseerd op de roman met dezelfde titel van de Russische schrijver Sergej Pavlovitch Zalygin. Het speelt in een klein gehucht in Siberi[KA3]e omstreeks 1930 en het gaat over de collectivisering die door Stalin in 1929 werd gedecreteerd. Veel land van boeren werd toen onteigend. In een schuur van een boerderij, waar zich de boerin met haar drie kinderen bevindt, breekt brand uit. Het vuur werd aangestoken in opdracht van het hoofd van de kolchoze. De boer wordt bij de rechter van instructie geroepen en als staatsvijand en koelak (een 'kapitalistische' keuterboer met tenminste twee koeien in zijn bezit en een landarbeider in dienst) verbannen. Het scenario is van Jacques Baynac. Het camerawerk is van Nicolas Stroganov.

Eine Frau namens Harry

1990 | Komedie, Romantiek

Duitsland 1990. Komedie van Cyril Frankel. Met o.a. Thomas Gottschalk, Fiona Fullerton, Heinz Hoenig, Mandy Perryment en Heinz Marecek.

Teleurgesteld door het leven en de liefde probeert de mooie Harriett (Perryment) met slaaptabletten een eind aan haar leven te maken. Ze gaat niet dood, maar ze wordt wakker als man (Gottschalk). Met die nieuwe identiteit heeft Harry-Harriett meer succes in het leven, maar het leidt ook tot een hele reeks krankzinnige misverstanden. Scenario van Vivian Nefe en Frank Lenart. Camerawerk van Heinz Hölscher.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergej Rachmaninov op televisie komt.

Reageer