Ernie Barbarash

Regisseur, Scenarist

Ernie Barbarash is regisseur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

6 Bullets

2012 | Actiefilm, Misdaad, Drama, Thriller

Verenigde Staten 2012. Actiefilm van Ernie Barbarash. Met o.a. Jean-Claude Van Damme, Joe Flanigan, Anna-Louise Plowman, Charlotte Beaumont en Steve Nicolson.

Ex-huursoldaat Samson Gaul is gespecialiseerd in het opsporen van vermiste mensen, maar is daarmee gestopt. Maar als de dochter van Andrew Fayden wordt ontvoerd door mensenhandelaren, klopt hij wanhopig bij Gaul aan.

Assassination Games

2011 | Actiefilm

Verenigde Staten 2011. Actiefilm van Ernie Barbarash. Met o.a. Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Ivan Kaye en Valentin Teodosiu.

Ex-huursoldaat Samson Gaul is gespecialiseerd in het opsporen van vermiste mensen, maar is daarmee gestopt. Maar als de dochter van Andrew Fayden wordt ontvoerd door mensenhandelaren, klopt hij wanhopig bij Gaul aan.

Meteor

2009 | Sciencefiction, Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 2009. Sciencefiction van Ernie Barbarash. Met o.a. Billy Campbell, Marla Sokoloff, Christopher Lloyd, Stacy Keach en Michael Rooker.

Professor Daniel Lehman ontdekt in zijn afgelegen observatiepost dat de aarde binnenkort zal worden getroffen door asteroïde 114 Kassandra. De inslag zal vrijwel zeker het einde van de aarde betekenen maar helaas verongelukt de professor voordat hij zijn bevinding wereldkundig heeft kunnen maken. Zijn assistente Imogene is nu belast met de taak om Lehmans ontdekking op tijd af te leveren in het militaire hoofdkwartier van de Verenigde Staten en de aarde te redden van de ondergang.

Hardwired

2009 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten/Canada 2009. Sciencefiction van Ernie Barbarash. Met o.a. Cuba Gooding jr, Val Kilmer, Rachel Luttrell en Michael Ironside.

Na een vreselijk verkeersongeval wordt Luke Gibson wakker in een ziekenhuis en stelt hij vast dat zijn ooit zo idyllische leven op instorten staat. Zijn zwangere vrouw is bij het ongeval omgekomen en hij is zijn geheugen kwijt. Ondertussen lijkt hij slachtoffer te zijn van een sinister complot.

Stir of Echoes: The Homecoming

2007 | Horror

Verenigde Staten/Canada 2007. Horror van Ernie Barbarash. Met o.a. Rob Lowe, Marnie McPhail en Zachary Bennett.

Kapitein van de National Guard Ted Cogan heeft per ongeluk Irakese burgers om het leven gebracht. Eenmaal thuis krijgt hij bezoek van rancuneuze demonen. Hij roept de hulp in van de evenzeer onevenwichtige maar paranormaal begaafde Jake Witzky.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ernie Barbarash op televisie komt.

Reageer