Nathan Phillips

Acteur

Nathan Phillips is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Chernobyl Diaries

2012 | Horror

Verenigde Staten 2012. Horror van Bradley Parker. Met o.a. Ingrid Bolsø Berdal, Dimitri Diatchenko, Olivia Dudley, Devin Kelley en Nathan Phillips.

Horrorfilm Bradley Parker over handvol jonge Amerikanen die naar het verlaten Pripyat gaan, de plaats waar vroeger de arbeiders van de ontplofte kernreactor Tsjernobyl leefden. Maar ze blijken niet alleen.

Snakes on a Plane

2006 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Duitsland 2006. Actiefilm van David R. Ellis. Met o.a. Samuel L. Jackson, Julianna Margulies, Nathan Phillips, Rachel Blanchard en Gerard Plunkett.

Actiefilm over een agent die zich in een vliegtuig vol slangen bevindt. Het vliegtuig is op weg van Hawaii naar Los Angeles, en de giftige slangen zijn aan boord gebracht door een crimineel die wil voorkomen dat één van de passagiers tegen hem zal getuigen in een moordzaak. FBI-agent Flynn, met gevoel voor understatement gespeeld door Jackson, is de redder in nood die de monsters een lesje leert, in een bizarre finale waarin schaamteloos reclame wordt gemaakt voor PlayStation. Snakes on a plane kreeg op internet voor uitbreng een cultstatus toebedeeld, maar is niets meer of minder dan een goed uitgevoerde B-film.

Wolf Creek

2005 | Horror, Thriller, Avonturenfilm

Australië 2005. Horror van Greg Mclean. Met o.a. John Jarratt, Cassandra Magrath, Kestie Morassi en Nathan Phillips.

Twee levenslustige Britse meisjes en een dito Australische jongen worden op reis in de Outback gemarteld en/of gedood door een lustmoordenaar. Wolf Creek lijkt aanvankelijk het zoveelste slappe aftreksel van het eeuwenoude griezelsprookje van de jongeling in het donkere bos maar de toevoeging van ziekelijke torture porn en het totale gebrek aan verluchting geeft de film net dat extra beetje eigentijdse gruwel. De startmededeling 'gebaseerd op feiten' is misleidend want regisseur Mclean had zijn draaiboek al af toen hij hoorde over een in de verte soortgelijk verhaal elders in Australië.

One Perfect Day

2004 | Drama

Australië 2004. Drama van Paul Currie. Met o.a. Dan Spielman, Leeanna Walsman, Nathan Phillips en Dawn Klingberg.

Pathetische draak, vol hip bedoelde jump-cuts en cross montages. Drugs zijn niet goed, is de les van dit Australische drama, waarin regisseur Currie het ene op het andere cliché stapelt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nathan Phillips op televisie komt.

Reageer