Lynda Wiesmeier

Acteur

Lynda Wiesmeier is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Malibu Express

1985 | Mysterie

Verenigde Staten 1985. Mysterie van Andy Sidaris. Met o.a. Darby Hinton, Sybil Danning, Art Metrano, Shelley Taylor Morgan en Lori Sutton.

Hinton werkt als privé-detective aan een ingewikkelde spionage- en afpersingszaak. Maar het gaat in deze film meer om al de Playboy stoeipoezen-van-de-maand die hij op zijn weg vindt. Min of meer een herverfilming van Sidaris' STACEY uit 1973.

Desert Warrior

1985 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Cirio Santiago. Met o.a. Gary Watkins, Linda Grovenor, Laura Banks en Lynda Wiesmeier.

In een tijdperk ná de atoombom probeert een eenzaam man zijn zuster te redden uit de handen van een paar 'punks'. Betreurenswaardig plagiaat van de MAD MAX-films.

Wheels of Fire

1984 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1984. Sciencefiction van Cirio H. Santiago en Cirio Santiago. Met o.a. Gary Watkins, Laura Banks, Lynda Wiesmeier, Linda Grovenor en Joseph Anderson.

Hebben we echt weer een slechte imitatie van MAD MAX nodig? Hier is hij dan, met een nog groter aantal verkrachtingen dan gebruikelijk, ontploffingen en lastige punkers.

R.S.V.P.

1984 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1984. Misdaad van John Amero en Lem Amero. Met o.a. Ray Colbert, Veronica Hart en Lynda Wiesmeier.

Tijdens een feest wordt een misdaad gepleegd. Een onbelangrijke film, geproduceerd samen met 'Play Boy' en met verschillende vrouwelijke Amerikaanse pornosterren in de rolverdeling.

Private School

1983 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1983. Erotiek van Noel Black. Met o.a. Phoebe Cates, Betsy Russell, Matthew Modine, Michael Zorek en Fran Ryan.

Dolle tienerpret op een meisjesschool; je ziet een heleboel bloot vlees, maar niemand wordt gehinderd door ook maar een spoortje van intelligentie. Zelfs voyeurs zal het moeilijk vallen deze onhandig in elkaar geprutste 'komedie' uit te zitten. Scenario van Dan Greenburg en Suzanne O'Malley.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lynda Wiesmeier op televisie komt.

Reageer