Gérard Gozlan is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Une paix royale

1991 | Misdaad

Frankrijk 1991. Misdaad van Gérard Gozlan. Met o.a. Jacques Debary, Marc Eyraud, Henri Virlojeux, Evelyne Dress en Loïc Frémont.

Het lichaam van een officier van de Koninklijke Marine wordt aan boord van zijn plezierboot ontdekt, die onder duistere omstandigheden om het leven is gekomen. Na zijn begrafenis doen commissaris Cabrol (Debary), bijgestaan door zijn eeuwige metgezel, inspecteur M[KA1]enardeau (Eyraud) in Brest en omgeving het onderzoek. Het loopt als een trein, ook al lijken alle films uit deze serie erg op elkaar. Wat betreft de twee hoofdrolspelers, zij hebben een onuitputtelijk lijkende goudmijn aangeboord.

Euroflics : Ligne d'enfer

1991 | Misdaad

Frankrijk 1991. Misdaad van Gérard Gozlan. Met o.a. Bertrand Lacy, Patrick Raynal en Philippe Lemaire.

De zogenaamde Zorro`s voeren een onderzoek uit in het kraakmilieu op zoek naar randverschijnselen als criminaliteit, drugs, etc ... Conventioneel scenario. Vooral interessant door de realistische, zo niet veristische en naturalistische schildering van de zogenaamde `vierde wereld` (alsof die niet altijd bestaan heeft!!). Een serie van zeer gespierde on-psychologische 'thrillers'. Het geweld ontbreekt ook deze keer niet, hetgeen een uur van vertraagde beelden verklaart. Niet voor gevoelige zielen.

Mort d'orque

1990 | Misdaad

Frankrijk 1990. Misdaad van Gérard Gozlan. Met o.a. Jacques Debary, Marc Eyraud en Agnès Blanchot.

Commissaris Cabrol (Debary) moet ditmaal onderzoek doen naar de dood van een orkadresseerder, die in het dolfinarium van Antibes door zijn pupillen als lijk boven water wordt gebracht. Het scenario is ingenieus en de orka's hebben beslist talent. Voor de rest is het verfilming van het type dertien in een dozijn, gemaakt door het dienstdoende regieslaafje.