Veronica Hurst is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

The Boy Cried Murder

1966 | Misdaad

Joegoslavi00EB/Verenigd Koninkrijk 1966. Misdaad van George P. Breakston. Met o.a. Veronica Hurst, Phil Brown, Beba Loncar, Frazer MacIntosh en Tim Barrett.

Een bewerking van THE WINDOW die gesitueerd is in een badplaats aan de Adriatische Zee. Een jongen die bekend staat om zijn verzinsels is getuige van een moord. Niemand gelooft hem, behalve de moordenaar.

Second Best Secret Agent In The Whole W

1965 |

1965. Lindsay Shonteff. Met o.a. Karel Stepanek, Tom Adams, Peter Bull en Veronica Hurst.

Een bewerking van THE WINDOW die gesitueerd is in een badplaats aan de Adriatische Zee. Een jongen die bekend staat om zijn verzinsels is getuige van een moord. Niemand gelooft hem, behalve de moordenaar.

Live It Up

1963 | Muziek, Musical

Verenigd Koninkrijk 1963. Muziek van Lance Comfort. Met o.a. David Hemmings, Veronica Hurst, Jennifer Moss, John Pike en Jennifer Moss.

Het pluspunt in deze bescheiden musical is Hemmings in de hoofdrol als boodschappenjongen die in een combo van vrienden gaat spelen. Ze nemen een plaat op en staan plotseling in de Top Veertig.

Dead Man's Evidence

1962 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1962. Thriller van Francis Searle. Met o.a. Conrad Phillips, Jane Griffiths, Veronica Hurst, Ryck Rydon en Godfrey Quigley.

Als de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt is met de Cubaanse raketcrisis, spoelt op een Iers strand het lijk aan van een kikvorsman. Het is Fallon (Rydon), die overgelopen was naar de communisten. Geheimagent David Baxter (Phillips) van MI7 wordt erbij geroepen, maar het blijkt geen simpele spionagezaak te zijn. Praterige, maar typische Britse B-film die als niet al te lange second feature de bioscoopbezoeker tevreden moest houden met een mystery-intrige. Het scenario is van Gordon Wellesley en Arthur La Bern naar het verhaal van laatstgenoemde. Het camerawerk is van Ken Hodges. Geproduceerd door regisseur Searle en medehoofdrol Rydon.

Bang You're Dead

1954 | Drama, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1954. Drama van Lance Comfort. Met o.a. Jack Warner, Veronica Hurst en Derek Farr.

Bijzondere studie over twee jongeren die betrokken raken bij een moord, wat vreemde effecten heeft op hun leven. USA-titel: GAME OF DANGER.

The Royal African Rifles

1953 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1953. Avonturenfilm van Lesley Selander. Met o.a. Louis Hayward, Veronica Hurst, Michael Pate, Angela Greene en Michael Paré.

Vakkundige actiefilm gesitueerd in 1910 in Afrika waar Hayward als Brits officier met een missie op zoek is naar gestolen wapens.

The Maze

1953 | Horror

Verenigde Staten 1953. Horror van William Cameron Menzies. Met o.a. Richard Carlson, Veronica Hurst, Hillary Brooke, Michael Pate en Katherine Emery.

Mysterieuze gebeurtenissen op een Schots kasteel; een goedkoop gemaakte produktie, maar in zijn soort een klassieke horrorfilm, waarin een reuzenkikker de bewoners terroriseert. Oorspronkelijk gemaakt als 3-D film door vormgever-regisseur Menzies.

The Yellow Balloon

1952 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1952. Thriller van J. Lee Thompson. Met o.a. Adrew Ray, Kenneth More, Veronica More, William Sylvester en Bernard Lee.

Een intelligente thriller rond een jongetje dat getuige is van moord op een gabber en uitgebuit wordt door een goedkope schurk.