Barbara Peeters

Regisseur

Barbara Peeters is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Humanoids from the Deep

1980 | Horror

Verenigde Staten 1980. Horror van Barbara Peeters. Met o.a. Doug McClure, Ann Turkel, Vic Morrow, Cindy Weintraub en Anthony Penya.

Visachtige onderzeemonsters met een voorkeur voor bikinidragende strandbezoeksters plegen verkrachting en richten andere (grafische) wanorde aan in een klein kustplaatsje. Vlotte, nu en dan vrolijke rommel uit de Roger Corman stal. De finale is niet geschikt voor overgevoelige kijkers. In Engeland uitgebracht als MONSTER. Scenario van Frederick James.

Starhops

1978 | Drama

Verenigde Staten 1978. Drama van Barbara Peeters. Met o.a. Dorothy Buhrman, Sterling Frazier, Jillian Kesner, Peter Paul Liapis en Anthony Mannino.

Een lopende-bandfilm die bijna voor niets werd gemaakt over drie pompbediendes die proberen een pompstation te redden dat niet zo goed loopt. Niet slecht in zijn soort. Script van Stephanie Rothman.

Summer School Teachers

1975 | Erotiek

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Barbara Peeters. Met o.a. Candice Rialson, Pat Anderson, Rhonda Leigh Hopkins, Dick Miller en Rhonda Leigh-Hopkins.

Een episodenfilm over de romantische avonturen van drie meisjes die lesgeven op een middelbare school. Vlot tempo. Vervolg op THE STUDENT TEACHERS.

Bury Me an Angel

1971 | Actiefilm

Verenigde Staten 1971. Actiefilm van Barbara Peeters. Met o.a. Dixie Peabody, Terry Mace, Joanne Jordan, Clyde Ventura en Dan Haggerty.

Deze strak geregisseerde motorclub-film wordt verteld vanuit het gezichtspunt van de vrouw. De heldin sjouwt een geweer mee dat ze gebruikt óók. Haggerty speelt een mooi rolletje als arme, zwoegende kunstenaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barbara Peeters op televisie komt.

Reageer