Jean-Noël Gobron

Regisseur, Acteur

Jean-Noël Gobron is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Satori stress

1983 | Documentaire, Experimenteel

België 1983. Documentaire van Jean-Noël Gobron en Nicolas.

Bij zijn eerste ontmoeting met Inamura, een jonge Japanse op doorreis in Brussel, wordt Gobron verliefd. Op een mooie lentemorgen neemt hij zijn camera in de hand en vertrekt naar Japan. Inamura's ouders wijzen hem echter de deur en zo begint zijn zwerftocht door Tokio.

Concerto pour un homme seul

1980 | Romantiek, Drama

België 1980. Romantiek van Serge Nicolas. Met o.a. Jean-François Delacour, Robert Romeo Lopez, Anne-Marie Demeur, Barbara Veh en Jean-Noël Gobron.

Een zeer eigenaardige liefdesgeschiedenis. Een jonge operazanger koestert een heimelijke liefde (waarvoor hij ook niet uitkomen kan) voor een oude industrieel, en verliest zijn verstand. Maakt geen indruk meer: het hof is vol! Een erbarmelijk scenario van de cineast zelf, die eveneens de opnamen en dialogen verzorgde. Het overdreven effectbejag doet overigens sterk denken aan Sarah Bernhardt. Een film met slechte afloop, die echter tot grote vrolijkheid stemt. Het gebruik van zwartwit doet daar niets aan af, en tal van acteurs maken de indruk werkelijk te weten in wat voor 'n slechte film ze meespelen.

Scansati...a Trinita arriva Eldorado

1972 | Western

Italië 1972. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Stan Cooper, Gordon Mitchell, Craig Hill, Daniela Giordano en Custer Gail.

Veel geschiet en veel gejaag, maar weinig interessants; dit heeft deze spaghetti-western te bieden. Vier lui willen een zekere Eldorado beroven, een rijke maar excentrieke vent. Drie van de vier gaan er vandoor en laten Ringo alleen achter. Die gaat natuurlijk onmiddellijk achter de buit aan. Fidani, die niet kan regisseren, laat er maar wat op los paffen. Fidani regisseerde onder pseudoniem Dick Spitfire.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean-Noël Gobron op televisie komt.

Reageer