Angelika Baumgart-Frey

Acteur

Angelika Baumgart-Frey is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Psychologie des Orgasmus

1970 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1970. Erotiek van Hermann Schnell. Met o.a. Angelika Baumgart-Frey, Volker Baumgart, Uta Bone, Wolfgang Bloenau en Luise Manz.

Belachelijke soft-porno film vermomd als een voorlichtingswerkje over seksualiteit: een psychologe interviewt vier mannen en vier vrouwen over hun seksuele lusten. Haar diagnose is simplistisch en onverbiddelijk; enkele voorbeelden: een secretaresse masturbeert, zonder blind te worden - conclusie: ze is narcistisch en auto-erotisch; een jongeman heeft de drang om na het bekijken van een naaktfoto van een vlezige dame, een grote worst te verzwelgen - conlusie: hij is een voyeur. Gelukkig zit er een kabouterachtige linkse intellectueel in het gezelschapje, die beweert dat de psychologe ook niet zonder dwangneurose is... en daarin vindt zij haar bevrediging. Regisseur Schnell knoeide snel dit filmpje bij elkaar nadat hij een financieel succesje had geboekt met zijn Aufklärungsfilm ANATOMIE DES ORGASMUS.

Das kann doch unseren Willi nicht erschüttern

1970 | Komedie

Duitsland 1970. Komedie van Rolf Olsen. Met o.a. Heinz Erhardt, Ruth Stephan, Günther Jerschke, Käthe Jaenicke en Irina von Bentheim.

Na het succes van WAS IST DENN BLOß MIT WILLI LOS een kluchtig vervolg: twee families - buren - steken elkaar van afgunst de ogen uit en logeren uitgerekend in hetzelfde hotel op hun 'sjieke' vakantiebestemming in Italië. Veel nonsens, pech onderweg, bedarende echtgenotes enz. Een wat late poging om nog eens een slaatje te slaan uit de populariteit van Heinz Erhardt, een gevierde ster uit de jaren 1950-1960. Het scenario is van regisseur Olsen. Het camerawerk is van Franz X. Lederle.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Angelika Baumgart-Frey op televisie komt.

Reageer