Jordan Hinson

Acteur

Jordan Hinson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ragin Cajun Redneck Gators

2013 | Thriller

Verenigde Staten 2013. Thriller van Griff Furst. Met o.a. Jordan Hinson, Victor Webster en Christopher Berry.

Twee rivaliserende families die in een moeras in Louisiana wonen, moeten samenwerken om een nieuw soort zeer gevaarlijke alligator te bestrijden.

Glass House: The Good Mother

2006 | Thriller, Mysterie

Verenigde Staten 2006. Thriller van Met o.a. Angie Harmon, Bobby Coleman, Joel Gretsch, Jordan Hinson en Jason London.

De tiener Abby en haar jongere broertje Ethan verliezen hun ouders bij een auto-ongeluk. Ze worden geadopteerd door Eve en Raymond Goode. De twee lijken de perfecte ouders, maar eenmaal in hun afgelegen villa laten ze een heel andere kant zien. Abby en Ethan komen terecht in een ware nachtmerrie en ontsnappen lijkt onmogelijk.

Go Figure

2005 | Sportfilm, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2005. Sportfilm van Francine McDougall. Met o.a. Jordan Hinson, Cristine Rose, Whitney Sloan en Amy Halloran.

Katelin Kingsford (Hinson) leeft in een wereld waar het kleinste foutje genadeloos wordt afgestraft. Een wereld van jaloezie, wantrouwen, vuile streken en onoprechtheid. De wereld van jeugdige amateurkunstschaatsers. Ze wil beter worden, kan met een beurs naar een school waar ze onder leiding van een - Russische! - coach kan trainen, maar de voorwaarde is dan wel dat ze in het ijshockeyteam moet stappen. Aardige, voor het Disney-channel gemaakte, speelfilm moet het hebben van ironische observaties over krengerige meisjes, van aardig schaatswerk en van - hoe origineel - de boodschap dat je altijd je dromen moet nastreven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jordan Hinson op televisie komt.

Reageer